Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Φεβρουάριος 2006

Μια σιδερένια πόρτα γκρεμίζεται: Η αράχνη, το «σκουλήκι» και ο «γιος του Μαλεζάνι» στο MAD TV, μέρα, «on heavy rotation»
(21.02.2006)
Προς απόλυτη έκπληξή μας, πραγματοποιήθηκε χτες στις 12 το μεσημέρι(!) από το MAD TV η πρώτη πανελλήνια μετάδοση του «Όχι πια Έρωτες», ενώ, προς ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, το video-clip (προϋπολογισμού 10 ευρώ: το κόστος των κασετών της κάμερας) μεταδίδεται από το σταθμό σε τακτική βάση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το γεγονός αποτελεί, αν μη τι άλλο, μια δικαίωση για το συγκρότημα των χιλίων (19 στην πραγματικότητα) «αυτοχρηματοδοτούμενων»/«αυτοδημιούργητων» video-clips, που -εύλογα τα 16 πρώτα (γνωστά και ως «clio-bli-clits»)- δεν είχαν απολαύσει ως τώρα το προνόμιο της τηλεοπτικής δημοσιότητας.
Το τραγούδι γνωρίζει ήδη σημαντικό ραδιοφωνικό airplay σε όλη την Ελλάδα έχοντας προκαλέσει αίσθηση, αλλά η μαζική τηλεοπτική του προβολή δεν ήταν ένα αναμενόμενο επακόλουθο, καθώς το αθηναϊκό μουσικό κανάλι, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποτελούσε έως τώρα ένα απόρθητο από αράχνες και άλλα ζωύφια κάστρο.
Οι Κόρε. Ύδρο. αφιερώνουν όλη τη χαρά τους στο δημιουργό του video, αδερφικό φίλο Γιώργο Αρβανιτάκη, που λόγω της πρόσφατης στράτευσής του δε μπορεί να χαρεί και αυτός μαζί τους.

> MAD TV