Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Νοέμβριος 2005

Το πρώτο δίμηνο του 2006 ο νέος δίσκος των Κόρε. Ύδρο.
(14.11.2005)
Οριστικά στις αρχές του 2006 θα κυκλοφορήσει ο δεύτερος δίσκος των Κόρε. Ύδρο.. Η κυκλοφορία είχε αρχικά προγραμματιστεί για το τελευταίο τρίμηνο του 2005, αλλά αφ’ ενός η αλλαγή δισκογραφικής εταιρίας και αφ’ ετέρου ο φόρτος εργασίας κατά το συγκρεκριμένο διάστημα της εταιρίας-μαμούθ που πρόκειται να εκδώσει το δίσκο [Το όνομα της εταιρίας θα ανακοινωθεί σύντομα, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας] οδήγησαν το συγκρότημα σε επαναδιαπραγμάτευση του χρόνου κυκλοφορίας, με κατάληξη το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς.
Η παραγωγή του δίσκου έχει ήδη ολοκληρωθεί εδώ και μερικούς μήνες από το ίδιο το συγκρότημα με συγχρηματοδότηση του Κερκυραίου μεγαλοκαρχαρία Ιωάννη-Αρμάνδου Μακρή, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκεται η κατασκευή του artwork από την εικαστική ομάδα της Ανούσιας Έντασης, η οποία ακολούθως θα προχωρήσει στη νέα σχεδίαση της παρούσας ιστοσελίδας, που ήδη, με τη σημερινή ανανέωση του φωτογραφικού υλικού, έχει μπει στους ρυθμούς της νέας κυκλοφορίας. Εξάλλου, το Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του πρώτου video-clip για το δίσκο, που οι τελευταίες πληροφορίες το θέλουν να συνοδεύει το τραγούδι «Όχι πια Έρωτες», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στην πρόσφατη εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στην εκπομπή του Σπύρου Χυτήρη (έκτακτο) Μαγικό Μείγμα στην ΕΡΑ Κέρκυρας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις σχετικά με το νέο δίσκο, μείνετε σε επαφή με το koreydro.gr.


[παρέμβλητος τίτλος-νέο:]
Επιστρέφει μόνιμα στην Κέρκυρα μετά από 6 χρόνια αυτοεξορίας σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ ο αγαπημένος φίλος και επί εννιαετία στωικώς στενότερος συνεργάτης των Κόρε. Ύδρο., Θανάσης «Παραγωγός» Δανίλης.
(09.11.2005)