Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Νοέμβριος 2004

Και δεύτερο video-clip από το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ
(17.11.2004)
Με υποκινητή τα πολυάριθμα ενθουσιώδη σχόλια για το video-clip του «Η Καλοσύνη Σου», που εξακολουθεί να διακινείται υπογείως γνωρίζοντας καλλιτεχνική απήχηση αντίστοιχη με αυτή του τραγουδιού και του δίσκου που «εκπροσωπεί», οι Κόρε. Ύδρο. αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κυκλοφορία και δεύτερου video για το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, καλύπτωντας έτσι τον καταναλωτικό χρόνο μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου δίσκου τους [Λέμε και κανένα αστείο να μεγαλώσει το νέο] αλλά και αποζημιώνοντας εν μέρει τους φανατικούς φίλους τους για τη μη πραγματοποίηση ζωντανών εμφανίσεων.
Τα γυρίσματα για το video του «Ο πιο Ενδιαφέρων Καταθλιπτικός Άνθρωπος στον Κόσμο» θα πραγματοποιηθούν από την ομάδα της Ανούσιας Έντασης τον επόμενο μήνα, με σκοπό η διακίνηση και προβολή του να ξεκινήσει την άνοιξη του 2005.