Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούνιος 2008

Πρωτοφανής τραγωδία στα εγκαίνια του ανακαινισμένου studio ηχογραφήσεων της Ανούσιας Έντασης - Το αγίασμα έσωσε τους Κόρε. Ύδρο.!
(30.06.2008)
Τραγική κατάληξη είχαν τα εγκαίνια του super ανακαινισμένου studio ηχογραφήσεων της Ανούσιας Έντασης, που τελέστηκαν προχτές το μεσημέρι στη Μητανιόλα Πικουλάτικων παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων από το χώρο της μαχητικής πολιτικής και θεολογίας, μεταξύ των οποίων ο έκπτωτος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος και ο εξόριστος πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ Δαλάι Λάμα, που τέλεσαν και τον αγιασμό, ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Κύπρου Πενταγί Χριστοφόρου-Μπελόζογλου, ο τσάρος της Τσετσενίας Νικόλαος Β΄ ο Μεγαλοπρεπής, ο πρίγκηπας του Γιβραλτάρ Χουάν Αντόνιο Μαρία Ντε Λα Πόρτα Ντε Λα Μεντιτεράνια, ο εκδιωγμένος ηγέτης των ιθαγενών της Γροιλανδίας Σβεν Ν. Χόλγκερσον, ο επίτιμος πρόεδρος των απανταχού Ρομ Ιησούς Μάνγκας καθώς και ένοπλοι εκπρόσωποι αυτονομιστικών κινημάτων και οργανώσεων, που για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να αναφέρουμε.
Όλοι διεκομίσθησαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου και υπέκυψαν. Αιτία της δηλητηρίασης, τα ληγμένα νερά που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Από το θάνατο διασώθηκαν μόνο οι Π.Ε. Δημητριάδης και Αλέξανδρος Μακρής, που κατανάλωσαν μόνο αγίασμα, με αποτέλεσμα οι ηχογραφήσεις του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο. να πραγματοποιηθούν κανονικά από την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι. Την κυβέρνηση της Ελλάδας εκπροσώπησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Κυριάκος Ιωαννίδης και ο βουλευτής Γιάννης Μητσοτάκης.

> Αγώνας που τέλειωσε δεν είναι αγώνας

Και γαμώ τα promotion από το τίποτα: Οι Κόρε. Ύδρο. στο ΜΑΧ που κυκλοφορεί! (βουτιές στο βούρκο, μέρος 2)
(24.06.2008)
Δείτε στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού ΜΑΧ την πολυσυζητημένη ήδη φωτογράφηση-φωτιά του Π.Ε. Δημητριάδη με τον Αλέξανδρο Μακρή εν είδει χαπιού, που έκλεψε την παράσταση από τη Σάσα Μπάστα. Μάθετε τα πάντα για την επωνομαζόμενη «πνευματική» σχέση των δύο. [μετάβαση στα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ]

[σημείωση: Η φωτογράφηση έγινε (κατόπιν μονοήμερης αδείας από τις φυλακές Ι.Ψ.Δ., στις οποίες ο τραγουδιστής των Κόρε. Ύδρο. κρατείται έγκλειστος εδώ και μερικούς μήνες) χωρίς τη μεσολάβηση δισκογραφικής εταιρίας, αλλά με μέσο από το χώρο της εκκλησίας του Σατανά.]

Σχετικό νέο:
Και γαμώ τα promotion η ΕΜΙ!: Το PENTHOUSE για τη Φτηνή Ποπ... (20.04.2006)


Μέσα στο ντάβανο τα εγκαίνια του ανακαινισμένου studio ηχογραφήσεων της Ανούσιας Έντασης
(24.06.2008)
Το Σάββατο 28 Ιουνίου και ώρα 16:00 θα τελεστούν τα εγκαίνια του προσφάτως σούπερ ανακαινισμένου studio της Ανούσιας Έντασης στα Πικουλάτικα, όπου κατά παράδοση θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηχογραφήσεων του νέου δίσκου των Κόρε. Ύδρο. κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σε όλους τους παρευρεθησομένους θα μοιραστούν μπάλες του μπάσκετ και ληγμένα νερά. Σας περιμένουμε!