Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούνιος 2003

Ο παξινίτικος ήλιος...
(16.06.2003)
Με έναν ύμνο στον ήλιο των Παξών υποδέχονται το καλοκαίρι οι Κόρε. Ύδρο. και σας καλούν να πάρετε μια γεύση του πάθους που αυτός ξυπνά. Ακούστε το «Περί Πάθους ’03» και με πρώτη ευκαιρία επισκεφθείτε το εξωτικότερο των Ιόνιων Νησιών!


Στάση ουδετερότητας
(15.06.2003)
Επιφυλακτική και ουδέτερη στάση κράτησε το περιοδικό ROCK+ROLL στη σύντομη κριτική του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, που δημοσιεύει στο τρέχον τεύχος του, σπάζοντας έτσι το σερί των τεσσάρων από θετικών έως και διθυραμβικών κριτικών που προηγήθηκαν.


Οι Κόρε. Ύδρο. στα δΓιαμάντΓια του Γιάννη Σημαντήρα (νέα από τέσσερα μέτωπα)
(09.06.2003)
Την Παρασκευή 06.06 και ώρα 23:00-00:00, ο Παντελής Δημητριάδης, εκπροσωπώντας τους Κόρε. Ύδρο., ήταν καλεσμένος του Γιάννη Σημαντήρα στο δεύτερο μέρος της εκπομπής του δΓιαμάντΓια, στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 στην όμορφη πρωτεύουσα της Β. Ελλάδας και περήφανη γενέτειρα του Μεγάλου Ντίνου Χριστιανόπουλου.
Της ενδιαφέρουσας αλλά και διασκεδαστικής (κατά την παράδοση της δημοφιλούς εκπομπής) συζήτησης προηγήθηκε ζωντανή ακουστική εκτέλεση από τον Παντελή του εναρκτήριου κομματιού του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ «Υπερνάνος», ενώ τα δΓιαμάντΓια έκλεισαν στο ίδιο κλίμα, με μια υποτονική εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού της εκπομπής «Νύχτες χωρίς Εσένα». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τρεις «ετοιμοπόλεμοι» ακροατές κέρδισαν ισάριθμα αντίτυπα του νέου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., αφού συνομίλησαν στον αέρα με το στιχουργό-συνθέτη-τραγουδιστή του κερκυραϊκού σχήματος, θέτοντάς του και ενδιαφέροντα (σοβαροφανή και σοβαρά) ερωτήματα.
Όσο για τους υπόλοιπους τρεις Κόρε. Ύδρο., τη συγκεκριμένη στιγμή βρίσκονταν (και βρίσκονται ακόμα) σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη ο καθένας -σε μικρή βρετανική πανεπιστημιούπολη ο Κωνσταντίνος (για καλό), σε εύτακτα δομημένη πάλαι ποτέ κοιτίδα υπερδύναμης πελοποννησιακή μητρόπολη ο Αλέξανδρος (για κακό) και σε υπό αιώνια κερκυραϊκή κατοχή μεσογειακό θέρετρο ο Γιώργος (για καλό και για κακό)- πολεμώντας όλοι, ο καθένας από το δικό του «μετερίζι» και με τις πολλές ή λίγες (σωματικές και ψυχοπνευματικές) δυνάμεις που του επιτρέπουν οι καταστάσεις, για τον κοινό σκοπό, την ανακάλυψη και το σταδιακό κορεσμό νέων υδροβιοτόπων.


Οι Κόρε. Ύδρο. στα δΓιαμάντΓια του Γιάννη Σημαντήρα (προαναγγελία)
(03.06.2003)
Την Παρασκευή 06.06 και ώρα 23:00 ο Παντελής Δημητριάδης θα εκπροσωπήσει τους Κόρε. Ύδρο. στην εκπομπή του Γιάννη Σημαντήρα δΓιαμάντΓια, που μεταδίδεται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής 22:00-00:00 από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 στους 95.8 και 102 FM για τη Θεσσαλονίκη και μέσω διαδικτύου από το σχετικό σύνδεσμο της ΕΡΤ3 για ολόκληρο τον κόσμο. Συντονιστείτε!