Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούνιος 2009

Ξανά μαζί σας!
(21.06.2009)
Μετά από τη μεγαλύτερη παύση στην ιστορία του site, το koreydro.gr είναι ξανά μαζί σας, ανακαινισμένο.
Η σελίδα είναι ακόμα υπό ανακατασκευή, γι'αυτό ζητάμε την κατανόησή σας. Οι Χυδαίοι Φρουροί εργάζονται νυχθημερόν, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη σύνοδο κορυφής του ΟΑΣΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας μεγάλες προσωπικότητες θα επισκεφτούν το site μας. Προς το παρόν, διαβάστε από κάτου όλα όσα χάσατε!
[Και για τους νοσταλγούς, η αντίστροφη μέτρηση του Μαρτίου.]


Όλη η αλήθεια στο νέο SONIK
(20.06.2009)
Φανατικοί των Κόρε. Ύδρο. (και όχι μόνο), σηκωθείτε από καρέκλες, πολυθρόνες, κρεβάτια, καναπέδες, ξαπλώστρες και πηγαίνετε να αγοράσετε το νέο SONIK! Αγοράστε δύο, το ένα κρατήστε το για σας και το άλλο «φυτέψτε» το σε κάποιο σπίτι που θα πάτε επίσκεψη.
Διαφορετικά, διαβάστε εδώ την κριτική του Άρη Καραμπεάζη, που έπιασε τα «υπονοούμενα», για το νέο δίσκο των ΚΥ και εδώ το εξ' αυτού εφορμούμενο αφιέρωμα του ιδίου στο ελληνόφωνο ροκ, ευτυχώς (για μας) τιτλοφορούμενο «Όλη η αλήθεια για το θάνατο του ελληνόφωνου ροκ».
(Μάρκος Ε. Σημίτης)


Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια (ή Τα «αδέρφια» ξαναχτυπούν): Οι Κόρε. Ύδρο. στο ΠΟΠ+ΡΟΚ και στο ΔΙΦΩΝΟ
(18.06.2009)
Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε προ μηνός ο Π.Ε. Δημητριάδης στους Θοδωρή και Θοδωρή Κανελλόπουλο για το ΠΟΠ+ΡΟΚ και το ΔΙΦΩΝΟ αντίστοιχα. Κι έτσι τσου «πιάκαμε» πάλε όλους... [μετάβαση στις ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ]


(Τα) 3 από το AVOPOLIS
(13.06.2009)
Με 3 αστέρια βαθμολογεί ο Διονύσης Κοτταρίδης για το AVOPOLIS το νέο δίσκο των ΚΥ. Διαβάστε την κριτική.


«Έπρεπε!»: **** το «78» από τον Αργύρη Ζήλο!
(12.06.2009)
«Έπρεπε!» (να μείνει ο πυρήνας), κατά τον Αργύρη Ζήλο, που βαθμολογεί με 4 στα 5 αστέρια το δίσκο της εβδομάδας του τρέχοντος τεύχους του ΑΘΗΝΟΡΑΜΑΤΟΣ. [μετάβαση στις ΚΡΙΤΙΚΕΣ]

Ο Φώτης Βαλλάτος (FREE) για το νέο δίσκο
(08.06.2009)
Διαβάστε την κριτικούλα του Φώτη Βαλλάτου για το νέο δίσκο των ΚΥ στο τρέχον τεύχος του περιοδικού FREE.


Οι Κόρε. Ύδρο. στο Vip’s Tape
(05.06.2009)
Δείτε εδώ την επιλογή του Π.Ε. Δημητριάδη για το 1ο Vip’s Tape του MiC.


Όλη η αλήθεια από τους bloggers: 11 blogs για το νέο δίσκο των ΚΥ
(02.06.2009)
Ένα απάνθισμα από τις έως τώρα αναφορές σε blogs για τους Κόρε. Ύδρο., με αφορμή το νέο δίσκο (αλφαβητικά):