Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούλιος 2008

Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 8: Ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις!
(29.07.2008)


Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 7: Τσωπάτε παιδιά, «εψόφησε»...
(16.07.2008)


Οι Κόρε. Ύδρο. μελάνε [sic] στο SouthernRock.gr
(15.07.2008)
Διαβάστε τη συνέντευξη [πληκτρολογήστε "κορε" στην Εύρεση του φυλλομετρητή ή κατεβείτε μέχρι να σκιρτήσει κάτι] που έδωσε στο site SouthernRock.gr το συγκρότημα που εδώ και 15 χρόνια υπηρετεί πιστά τον συγκεκριμένο ήχο.


Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 6: Στον αέρα οι ηχογραφήσεις!
(10.07.2008)
Στον αέρα έχουν τιναχτεί εδώ και μερικές μέρες οι ηχογραφήσεις του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο. λόγω εισβολής μόστακα στο studio της Ανούσιας Έντασης στη Μητανιόλα Πικουλάτικων. Ο μόστακας εισέβαλε στο studio την περασμένη Κυριακή το βράδυ, μόλις πέντε μέρες μετά την έναρξη των ηχογραφήσεων, και μετά από νυχτερινή περιήγηση στον φιλοτεχνημένο από το Γιώργι Αρβανιτάκι εικονικό βιότοπο του studio προς εξεύρεση τροφής ή/και ερωτικού συντρόφου εθεάθη για τελευταία φορά από τον Αλέξανδρο Μακρή τη Δευτέρα το πρωί να ισορροπεί στο ξύλο της βάσης της οροφής του πιάνου, που ήταν ανοιχτή λόγω της ηχογράφησης. Έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί, με επικρατέστερη την υπόθεση να βρίσκεται στο εσωτερικό του πιάνου, καθώς έχει παρατηρηθεί η παραγωγή ενός περίεργου ήχου κατά την πίεση συγκεκριμένου πλήκτρου (ΦΑ#, 5η οκτάβα).
Η απρόβλεπτη αυτή εξέλιξη έχει οδηγήσει σε πραγματική παράλυση τις ηχογραφήσεις, που ελπίζεται να συνεχιστούν αμέσως μετά την επιχείρηση απεντόμωσης που θα πραγματοποιηθεί απόψε από ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα χελιδονιών, που φιλοξενείται στον προαύλιο χώρο του studio. Ερωτηθείς (από γείτονα) για το περαστατικό ο Π.Ε. Δημητριάδης δήλωσε χτες αργά το βράδυ κατά την αποχώρησή του από την Οικία Μακρή: «Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει μόστακας στο studio. Στις ηχογραφήσεις της Φτηνής Ποπ είχαμε 2 και 3 μαζί, αλλά έφευγαν από μόνοι τους. Ακόμα και ένα μποντικέλι που είχε μπει κάποτε έφυγε μέσα σε δύο μέρες. Αυτός δε λέει να φύγει με τίποτα. Μιλήσαμε σήμερα με τα "παιδιά" και μας είπαν ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.»