Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάρτιος 2005

Στις 9 Απριλίου η πρώτη προβολή του «Καταθλιπτικού»
(29.03.2005)
Το Σάββατο 9 Απριλίου, δύο μέρες πριν την είσοδο του συγκροτήματος στο studio για την ηχογράφηση του νέου δίσκου, θα πραγματοποιηθεί στο (κυριολεκτικά) underground club RHEXENOR στα Γουβιά της Κέρκυρας η πρώτη δημόσια προβολή του video-clip του «Ο πιο Ενδιαφέρων Καταθλιπτικός Άνθρωπος στον Κόσμο». Το σκηνοθετημένο από τα μέλη του συγκροτήματος δεύτερο και τελευταίο video για το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ φέρεται ως θριαμβευτική επιστροφή στη novelty αίγλη των αντίστοιχων πονημάτων της πρώτης περιόδου των Κόρε. Ύδρο., ενώ περιέχει και μια «αποκαλυπτική» σκηνή, που, αν μη τι άλλο, θα συζητηθεί.
Η προβολή θα ξεκινήσει στις 01:00 π.μ. (ξημερώματα Κυριακής) και θα επαναληφθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στη «μεγάλη οθόνη» και το «καταξιωμένο» ήδη πρώτο επίσημο video των Κόρε. Ύδρο. «Η Καλοσύνη Σου», αλλά και να ακούσουν μεταξύ άλλων και κάποια ακυκλοφόρητα «pro-demo» αποσπάσματα τραγουδιών που προορίζονται για τον επερχόμενο δίσκο του συγκροτήματος.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Δύο χρόνια koreydro.gr (ευλογία γενιών)
(14.03.2005)
Στις 11 Μαρτίου 2005 η επίσημη ιστοσελίδα των Κόρε. Ύδρο. έκλεισε δύο χρόνια πλήρους λειτουργίας στη νέα διεύθυνση και μορφή της. Ο απολογισμός των δύο αυτών ετών, που συμπίπτουν με τη συμπλήρωση αντίστοιχου χρονικού διαστήματος από την κυκλοφορία του ευρέως καλλιτεχνικά αναγνωρισμένου πρώτου δίσκου του συγκροτήματος Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, είναι 22.603 επισκέψεις, από κατά μέσο όρο 580 διαφορετικές διευθύνσεις κάθε μήνα (Μάρτιος 2004 - Απρίλιος 2005), αλλά και πολυάριθμα επαινετικά σχόλια επισκεπτών και «ειδικών» για το σχεδιασμό, την ύλη και την αισθητική της ιστοσελίδας, που αποτελεί μέρος της συνολικότερης αισθητικής του συγκροτήματος.
Η επισκεψιμότητα του site, που από το Νοέμβριο του 2003 λειτουργεί και στα αγγλικά, τριπλασιάστηκε συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά διαγράφοντας συνεχώς και ανοδικότερη πορεία.
Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των Κόρε. Ύδρο. και χάρη στο εύχρηστο μενού και την άνετη και ευχάριστη πλοήγηση, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν σφαιρικά το κερκυραϊκό συγκρότημα και τη δουλειά του μέσα από βιογραφικά και δισκογραφικά σημειώματα, κριτικές από τον τύπο κ.λπ., να απολαύσουν πλούσιο καλλιτεχνικό υλικό (δωρεάν mp3 και video downloads, πλήρεις στιχουργικές «εκδόσεις» και φωτογραφικά αφιερώματα), που ανανεώνεται κατά διαστήματα, να ενημερωθούν με έναν μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο, που συνδυάζει απόλυτη σοβαρότητα και χιουμοριστική-καυστική διάθεση, για τις τρέχουσες δραστηριότητες του συγκροτήματος και για όλες τις εξελίξεις γύρω από αυτό, αλλά και να διεισδύσουν -μέσω μιας απλής εγγραφής- στα άδυτα του αποκηρυγμένου παρελθόντος του συγκροτήματος μέσα από μια άκρως αποκαλυπτική επαφή με σπανιότατο επισήμως ανέκδοτο αρχειακό υλικό, ηχητικό και οπτικό, με κύριο φορέα τις σχετικές ιστορικές αναδρομές-αφιερώματα, που είτε έχουν συντελεστεί (βλ. τα δικάναλα χρόνια) είτε βρίσκονται σε εξέλιξη (βλ. τα χρόνια της «φτηνής δραματοποίησης») [μετάβαση στο FAN CLUB (ΚΥ 94-01)].
Οι Κόρε. Ύδρο. και όλοι όσοι εμπλέκονται στην κατασκευή και λειτουργία του koreydro.gr σας ευχαριστούν για το ενδιαφέρον σας.