Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Σεπτέμβριος 2003

Πάμε ιερά;
(11.09.2003)
Έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ και ενώ τα όνειρα του κόσμου αυτού προχωράνε μπροστά, σας παρουσιάζουμε μια νέα σύνθεση/ηχογράφηση του και στις αντιξοότερες των συνθηκών δημιουργικού Αλέξανδρου Μακρή (που για πρώτη φορά -με εξαίρεση το τρίστιχο στο «Νύχτες Χωρίς Εσένα»- αναλαμβάνει και το ρόλο του ερμηνευτή) πάνω σε στίχους του Παντελή Δημητριάδη που γράφτηκαν τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν. Πάμε ιερά, Αλέκο...


Οι Κόρε. Ύδρο. στο Μαγικό Μείγμα
(05.09.2003)
Με αφορμή την πρώτη πανελλαδική κυκλοφορία του κερκυραϊκού συγκροτήματος ο Σπύρος Χυτήρης παρουσίασε στο δεύτερο ημίωρο του σημερινού του Μαγικού Μείγματος τους Κόρε. Ύδρο., μέσα από μια συζήτηση με τον Παντελή Δημητριάδη, που συνοδευόταν στο «ραδιομέγαρο» της ΕΡΑ Κέρκυρας από τη supervisor και περιστασιακή ντράμερ του συγκροτήματος Δέσποινα Μακρή και τον -εκτελούντα χρέη manager- πολύ Γιάννη Κρητικό.


Ο Σπύρος Χυτήρης παρουσιάζει το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ (προαναγγελία)
(04.09.2003)
Αύριο Παρασκευή 05.09 και ώρα 15:00-16:00 ο γνωστόςκορυφαίος Κερκυραίος ραδιοφωνικός παραγωγός και μουσικοκριτικός Σπύρος Χυτήρης θα παρουσιάσει στην εκπομπή του Μαγικό Μείγμα (ΕΡΑ Κέρκυρας, 99.3 FM) την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά των Κόρε. Ύδρο., ενώ πολύ πιθανή είναι και η παρουσία κάποιου από τα μέλη του συγκροτήματος στο studio του σταθμού.

[Το Μαγικό Μείγμα, η μακροβιότερη μουσική εκπομπή του κερκυραϊκού ραδιοφώνου, συντροφεύει και ενημερώνει με συνέπεια και σπάνια γνώση το εναλλακτικό μουσικόφιλο κοινό του νησιού από το 1992, που ξεκίνησε να μεταδίδεται από το δημόσιο ραδιόφωνο της Κέρκυρας.]