Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούλιος 2010

Συγκοινωνιακή παράλυση και παρ' ολίγον τραγωδία στο Βόρειο Αιγαίο από τη γιορτή του Π.Ε. Δημητριάδη
(28.07.2010)
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε χτες στον Ιερό Ναό Παναγίας Γλυκοφιλούσας στην Πέτρα Λέσβου, χωροστατούντος του Αρχιεπισκόπου χώρας που απεκλήσθη σκανδαλωδώς από την Αργεντινή στους 16 του φετινού Μουντιάλ-φιάσκου, η ονομαστική εορτή του Π.Ε. Δημητριάδη.
Πλήθος κόσμου συνέρευσε στον ιερό προσκυνηματικό τόπο (114 σκαλιά), για να ευχηθεί στον φρόντμαν των Κόρε. Ύδρο. το «Πάντα Ελεήμων!», ενώ ακολούθησαν δεξιώσεις στο ξενοδοχείο «Τα Δερφίνια» στα Μήθυμνα και στο κέντρο «Χότζας» στην Καλαμωτή Χίου, όπου η προσέλευση του κόσμου έγινε με άλογα. Παράλληλες διήμερες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της ιδιαίτερης πατρίδας του. Στη δεξίωση της Λέσβου παρευρέθη και ο Μακαριότατος, ο οποίος σήμερα το πρωί διεκομίσθη στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο του νησιού με οξέα συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης (από αυγό Μπλε Θαλάσσης). Αισίως, ο στυλοβάτης της Ορθοδοξίας στην Κεντρική Αμερική διέφυγε τον κίνδυνο και επέστρεψε στα αρχιερατικά και ιεραποστολικά του καθήκοντα. Πολλά τα έτη σου, Δέσποτα!