Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιανουάριος 2004

Δια-κρίσεις για τους Κόρε. Ύδρο.
(28.01.2004)
Ο Θανάσης Δανίλης, σε ρεσιτάλ επαγρύπνησης, παρακολουθεί, εντοπίζει και αναφέρει πρώτος ότι το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ βρίσκεται στη 10η θέση της συγκεντρωτικής λίστας του ηλεκτρονικού μουσικού περιοδικού AVOPOLIS με τους 20 καλύτερους ελληνικούς δίσκους του 2003, ενώ το «Η Καλοσύνη Σου» εμφανίζεται σε πολύ υψηλές θέσεις στις 3 από τις 7 ατομικές λίστες των συντακτών του περιοδικού με τα καλύτερα ελληνικά κομμάτια της χρονιάς. [μετάβαση στις ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ]


Βόμβα στο ΜΕΤΡΟ!
(01.01.2004)
Με ένα ακόμη δώρο έκλεισε για τους Κόρε. Ύδρο. το 2003. Στο τμήμα μουσικής του τεύχους Ιανουαρίου 2004 του περιοδικού ΜΕΤΡΟ το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ παρουσιάζεται πρώτο από όλους τους υπόλοιπους δίσκους με ένα μικρό υμνητικό άρθρο, που εξαίρει την ιδιαιτερότητά του μέσα στην ομογενοποίηση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.