Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Οκτώβριος 2008

Ευλογημένος ο ερχόμενος δίσκος [ή Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 11]
(02.10.2008)
Σε προχωρημένο αλλά μακριά ακόμα από το τελικό στάδιο βρίσκονται οι ηχογραφήσεις του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., που για άλλη μια φορά παίρνουν διαστάσεις μαρτυρίου για το πυρηνικό δίδυμο Δημητριάδη-Μακρή. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το άντρο της Μητανιόλας, η δυσκαμψία έγκειται στο ότι τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου βασίζονται σε προηγουμένως μη περιγραφείσες εξωσωματικές εμπειρίες, ενώ ένα ολόκληρο τραγούδι με εύγλωττο τίτλο υπαγορεύτηκε από τον ίδιο τον Τρισκατάρατο (παρουσία του Κώστα Χαρδαβέλλα), κατά τη διάρκεια του ύπνου. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, ο «σταυρός του μαρτυρίου», που διανύει τον τέταρτο μήνα της πορείας προς το Γολγοθά (Βραχατίου Κορινθίας), πέρασε και από τον Καθεδρικό Ναό των Καθολικών της Κέρκυρας (Ντόμο), όπου occasione data ηχογραφήθηκε και το εκκλησιαστικό οργάνο (Πατέρα Μάριε, ευχαριστούμε!).
Να θυμίσουμε ότι για αυτό το δίσκο ο Κόρε. και ο Ύδρο. περιστοιχίζονται, εκτός από το εικαστικό/τεχνικό δίδυμο "Καραμπατζάκη"-Αμύγδαλου, το διοικητικό δίδυμο Μακρή(Δ.)-Ξαγοράρη και το επιτελικό δίδυμο Δανίλη-Άνθη(Β.), και από τον «λιλιπούτειο» ντράμερ Φοίβο Άνθη, ο οποίος προσελήφθη προσφάτως με σύμβαση, λόγω των εξωπραγματικών προσόντων του, απεριορίστου χρόνου. Αλλά και ηθικά από όλους εσάς.
Και γιατί εσείς το ζητήσατε και δε μπορούμε παρά να το δεχτούμε, πάρτε ένα ακόμα μωσαϊκό από τις «ηχογραφήσεις»!