Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάιος 2004

Οι Κόρε. Ύδρο. στο ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ των Κυκλάδων
(14.05.2004)
Πριν μερικούς μήνες οι Κόρε. Ύδρο. απάντησαν στις ερωτήσεις που τους έθεσε ο δημοσιογράφος Χρήστος Παπαδάκης για λογαριασμό της εβδομαδιαίας εφημερίδας των Κυκλάδων ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου.
Η σύντομη συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο 2ο φύλλο της εφημερίδας (18 Φεβρουαρίου 2004) μαζί με μια παρουσίαση του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, στην οποία ο συντάκτης δίνει και τη δική του εκδοχή [Μήπως άραγε είναι και η σωστή;] για την προέλευση του ονόματος του συγκροτήματος, τα μέλη του οποίου σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά την πολιτογράφηση (βλ. και). Σας παραθέτουμε (με λίγη καθυστέρηση) το σχετικό αφιέρωμα της εφημερίδας.


Το φθινόπωρο στο (νέο) studio οι Κόρε. Ύδρο.
(12.05.2004)
Ενώ απομένουν δεκαπέντε (15) μόλις μέρες για την οριστική απελευθέρωση του Αλέξανδρου Μακρή, κατά τη διάρκεια της τελευταίας, εικοσαήμερης άδειας του ιδιόρρυθμου καλλιτέχνη οι Κόρε. Ύδρο. ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό.
Οι ηχογραφήσεις για τον επερχόμενο, δεύτερο δίσκο του κερκυραϊκού σχήματος θα πραγματοποιηθούν στο νέο ιδιόκτητο studio (νυν αποθήκη), που στεγάζεται και αυτό στην οικία Μακρή στα Πικουλάτικα Κέρκυρας (ακριβώς δίπλα στο χώρο όπου ηχογραφήθηκε το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ) και θα ετοιμάζεται κατάλληλα από ειδικά εκπαιδευμένο επιτελείο ενός ατόμου καθΆ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι τελικές ηχογραφήσεις θα ξεκινήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό του συγκροτήματος το Νοέμβριο, με σκοπό ο δίσκος να είναι έτοιμος για κυκλοφορία μέσα στο 2005.
Τα μέλη των Κόρε. Ύδρο. δηλώνουν ενθουσιασμένα με τα καινούρια κομμάτια και την έκβαση των πρώτων δοκιμαστικών sessions και δείχνουν να ανυπομονούν για έναν μαρτυρικό, όπως προμηνύεται, χειμώνα.
Εξαιρετικά επιλεγμένες ζωντανές εμφανίσεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν μετά το καλοκαίρι, το οποίο θα αφιερωθεί κυρίως σε αγώνα για την εξασφάλιση των απαραίτητων για την παραγωγή του νέου δίσκου χρημάτων.


Και επίσημα ο Αλέξης Αποστολίδης
(05.05.2004)
Μια συνεργασία που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στα «Βουνά της Ελλάδας» πριν έναν ακριβώς χρόνο και συνεχίστηκε εξίσου επιτυχημένα στο «Να Το Βούλωνε (Ένα Τραγούδι για το Καλοκαίρι)» (βλ. σχετικό νέο) γίνεται πλέον μόνιμη σύμπραξη, καθώς ο ντράμερ Αλέξης Αποστολίδης ξεκίνησε ήδη να δουλεύει μαζί με τον Παντελή Δημητριάδη και τον Αλέξανδρο Μακρή πάνω σε νέα κομμάτια, που προορίζονται για τον επερχόμενο, δεύτερο δίσκο των Κόρε. Ύδρο.. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις τελευταίες δραστηριότητες του συγκροτήματος καθώς και το χρονοδιάγραμμα της χρονιάς σύντομα στο koreydro.gr.