Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Φεβρουάριος 2004

Η πρεμιέρα του video του «Η Καλοσύνη Σου»
(11.02.2004)
Πριν μερικά λεπτά ολοκληρώθηκε η πρώτη δημόσια προβολή του video-clip του «Η Καλοσύνη Σου» σε απόκρυφη τοποθεσία στις βορειοδυτικές παρυφές της πόλης της Κέρκυρας, εκεί όπου είχαν καταφύγει οι Κερκυραίοι δημοκρατικοί κατά τον εμφύλιο του 427 π.Χ..
Οι ελάχιστοι φίλοι του συγκροτήματος που, αψηφώντας το υπερβολικό κρύο, κατόρθωσαν να ανακαλύψουν το σημείο αποζημιώθηκαν με το παραπάνω, καθώς εκτός από το συνοδευτικό του τραγουδιού video-clip προβλήθηκε και πλούσιο αρχειακό υλικό -αφιέρωμα στα 10 χρόνια ύπαρξης του κερκυραϊκού συγκροτήματος. Όπως διαβεβαίωσε πάντως ο διοργανωτής της εκδήλωσης, φανατικός οπαδός των Κόρε. Ύδρο. και συλλέκτης σχετικού με το συγκρότημα υλικού, Αλοΐσιος Ράλλης, η προβολή του συγκεκριμένου αφιερώματος θα επαναληφθεί μέσα στη χρονιά σε πιο προσβάσιμο χώρο, που θα έχει προηγουμένως δημοσιοποιηθεί, και σίγουρα μια πιο ζεστή βραδιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι από το ξεχωριστό αυτό γεγονός απουσίαζαν και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος.


Πρεμιέρα την Τετάρτη για το video του «Η Καλοσύνη Σου»
(09.02.2004)
Την Τετάρτη 11.02 και ώρα 23:00 θα πραγματοποιηθεί σε μυστική τοποθεσία στις παρυφές της πόλης της Κέρκυρας η πρώτη δημόσια προβολή της «κινηματογραφικής μεταφοράς» του τραγουδιού που ξεχώρισε και αγαπήθηκε περισσότερο μέσα από το ντεμπούτο album των Κόρε. Ύδρο. Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ.
Το σκηνοθετημένο από το Γιώργο Αρβανιτάκη video-clip του «Η Καλοσύνη Σου» θα διατίθεται από την παρούσα ιστοσελίδα από τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας προς τέρψη και δικαίωση των φίλων των Κόρε. Ύδρο. που το περιμένουν αγωνιωδώς.


To «Η Καλοσύνη Σου» στα καλύτερα ελληνικά τραγούδια της χρονιάς
(02.02.2004)
Δείτε τη λίστα του AVOPOLIS MUSIC NETWORK με τα 30+1 καλύτερα ελληνικά τραγούδια του 2003.