Βίντεο
18 Μαΐου 2013
: Οι Κόρε. Ύδρο. λίγο πριν βγουν στη σκηνή του GAGARIN 205

-{σχετικό νέο}-

21 Ιουλίου 2009
: Οι Κόρε. Ύδρο. στην εκπομπή info+ της ψηφιακής ΕΡΤ, που -μεταξύ άλλων- φιλοξενεί τον Π.Ε. Δημητριάδη σε συνέντευξή του στα γραφικά Αναφιώτικα.

-{σχετικό νέο}-

30 Μαΐου 2009
: Συνέντευξη Π.Ε. Δημητριάδη στην Ισπανική Τηλεόραση (Primavera Festival, Barcelona)

22 Απριλίου 2009
: Οι Κόρε. Ύδρο. στα Γυρίσματα του ΣΚΑΪ

-{σχετικό νέο}-

5 Ιουνίου 2006
: Οι Κόρε. Ύδρο. unplugged στο MAD

-{σχετικό νέο}-

16 Μαρτίου 2006: Συνέντευξη στην εκπομπή του MAD Room 8, με τη Νάντια Μπουλέ και το Νάσο Κρανιά [Π.Ε. Δημητριάδης, Α. Μακρής, Σ. Σπυράκος, Α. Αποστολίδης]
-{σχετικό νέο}-

Σημείωση: Μία ωραία πρωία του Φλεβάρη του 2017 το επίσημο κανάλι των Κόρε. Ύδρο. στο YouTube, υπό την επωνυμία "Ανούσια Ένταση", τερματίστηκε ξαφνικά. Η αιτιολογία του YouTube ήταν η εξής: "Αυτός ο λογαριασμός τερματίστηκε εξαιτίας επαναλαμβανόμενων ή σοβαρών παραβάσεων της πολιτικής του YouTube σχετικά με ανεπιθύμητο περιεχόμενο, παραπλανητικές πρακτικές και παραπλανητικό περιεχόμενο ή άλλες παραβάσεις των Όρων Παροχής Υπηρεσιών." Η αιτιολογία αυτή συνήθως παρέχεται όταν ένα κανάλι τερματίζεται μετά από μαζικές αναφορές χρηστών που θίγονται με οποιονδήποτε τρόπο από το περιεχόμενο του καναλιού. Κάθε προσπάθεια ένστασης από μέρους μας, με σκοπό την επαναφορά του καναλιού, απέβη άκαρπη - οι όποιες απαντήσεις πήραμε από το YouTube ήταν αοριστολογικής φύσεως.
Το νέο κανάλι, υπό την επωνυμία των Κόρε. Ύδρο., είναι μια προσπάθεια να αποκατασταθεί εν μέρει η απώλεια: