Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Νοέμβριος 2008

Έλα! Έφυγε! Όνειρο!: Σε τελικό στάδιο οι ηχογραφήσεις (σύντομη ανασκόπηση Οκτωβρίου) [ή Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 12]
(03.11.2008)
Χρόνια πολλά και καλό μήνα!
Με επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία στέφθηκαν οι δύο συνεδρίες που πραγματοποιήθηκαν στο σαλόνι της Οικίας Μακρή (Κυριακές 12 και 19.10) με μικρό σύνολο εγχόρδων αποτελούμενο από επίλεκτους μουσικούς της Κέρκυρας υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Μακρή και την καθοδήγηση του ζεύγους Αμβρόσιου Βλαχόπουλου και Ρεντόνας Κόλα (βιολοντσέλα και βιολιά/"βιόλες" αντίστοιχα) στα πλαίσια των ηχογραφήσεων του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., που πλέον μπορούμε «ελαφράι τηι καρδίαϊ» να πούμε ότι βρίσκονται σε (κάααποιο) τελικό στάδιο.
Εξάλλου, πλην των κλασικών, και ακατανόμαστο λαϊκό έγχορδο πέρασε για πρώτη φορά το κατώφλι του στούντιο ηχογραφήσεων της Ανούσιας Έντασης μέσα στο μήνα Οκτώβριο, υποσχόμενο στους φανατικούς φίλους του συγκροτήματος άλλης τάξεως συγκινήσεις.

[Να σημειώσουμε ότι ο Αμβρόσιος Βλαχόπουλος είναι ο μοναδικός σταθερός δισκογραφικός συνεργάτης (μουσικός) του διδύμου Μακρή-Δημητριάδη από το 2002 μέχρι σήμερα.]