Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Νοέμβριος 2008

Έλα! Έφυγε! Όνειρο!: Σε τελικό στάδιο οι ηχογραφήσεις (σύντομη ανασκόπηση Οκτωβρίου) [ή Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 12]
(03.11.2008)
Χρόνια πολλά και καλό μήνα!
Με επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία στέφθηκαν οι δύο συνεδρίες που πραγματοποιήθηκαν στο σαλόνι της Οικίας Μακρή (Κυριακές 12 και 19.10) με μικρό σύνολο εγχόρδων αποτελούμενο από επίλεκτους μουσικούς της Κέρκυρας υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Μακρή και την καθοδήγηση του ζεύγους Αμβρόσιου Βλαχόπουλου και Ρεντόνας Κόλα (βιολοντσέλα και βιολιά/"βιόλες" αντίστοιχα) στα πλαίσια των ηχογραφήσεων του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., που πλέον μπορούμε «ελαφράι τηι καρδίαϊ» να πούμε ότι βρίσκονται σε (κάααποιο) τελικό στάδιο.
Εξάλλου, πλην των κλασικών, και ακατανόμαστο λαϊκό έγχορδο πέρασε για πρώτη φορά το κατώφλι του στούντιο ηχογραφήσεων της Ανούσιας Έντασης μέσα στο μήνα Οκτώβριο, υποσχόμενο στους φανατικούς φίλους του συγκροτήματος άλλης τάξεως συγκινήσεις.

[Να σημειώσουμε ότι ο Αμβρόσιος Βλαχόπουλος είναι ο μοναδικός σταθερός δισκογραφικός συνεργάτης (μουσικός) του διδύμου Μακρή-Δημητριάδη από το 2002 μέχρι σήμερα.]