Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Σεπτέμβριος 2008

Μια νέα 'ποχή Ανθ-ίζει στους Κόρε. Ύδρο.
(08.09.2008)
Ναι, καλά θ' ακούσετε: είναι 14άρων, δε μασάει, και είναι ο νέος ντράμερ των Κόρε. Ύδρο. (μετά την πρόσφατη «εξαφάνιση» του Α.Α.). Ο «μικρός» Φοίβος Άνθης (για πολύς «εμπειρογνώμονες», το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει το νησί τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο όργανο) έχει προσχωρήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με εκπληκτικά ήδη αποτελέσματα, στο δίδυμο Δημητριάδη-Μακρή(-Αρβανιτάκη-Αμύγδαλου/Δανίλη-Μακρή-Ξαγοράρη), για την ηχογράφηση του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο (σχετική ενημέρωση σύντομα).
«Θυμίζουμε» ότι από τις αρχές της χρονιάς αποχώρησε από τους Κόρε. Ύδρο. ο Σ.Σ. (2005) και «εξαφανίστηκαν» οι Ν.Β. (2005) και Α.Α. (2004), ενώ έφυγε από την Κέρκυρα λόγω ολοκλήρωσης του μεταπτυχιακού του στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου ο «ζωντανός» μπασίστας Παναγιώτης Διαμάντης (2006), τον οποίο και ευχαριστούμε εξαιρέτως για την πολύπλευρη ανιδιοτελή προσφορά του στο συγκρότημα. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του (Πάρε τηλέφωνο, λεβεdιά, να τεγειώνει αυτή η 'στορία).