Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Δεκέμβριος 2007

Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 3: 9 όλο μεμίας
(26.12.2007)
Ξεκαθαρίζει το τοπίο προς τον τρίτο δίσκο των Κόρε. Ύδρο., καθώς στα 9 έχει ανέλθει ο αριθμός των τραγουδιών που πρόκειται να συμπεριληφθούν σε αυτόν, ενώ 3 ακόμα είναι με το ένα «πόδι» στο δίσκο... Ο ενθουσιασμός επιστρέφει στο δημιουργικό πυρήνα, που κατά την περίοδο των εορτών δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο νέο υλικό. Η είσοδος στο studio της Ανούσιας Έντασης για την ηχογράφηση του δίσκου προγραμματίζεται για την 1η Ιουνίου του νέου έτους. Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!

(για τους Χυδαίους Φρουρούς, που βρίσκονται σε άδεια, ο υπηρεσιακός συνεργάτης του koreydro.gr,
Επιφάνιος Μεντρέγια, αρχιδιάκονος)


Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 2: Η Αγγλία
(02.12.2007)

Και αυτός ουκ ηπάντησε [sic]...