Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούλιος 2003

Κόρε. Ύδρο. - Rock+roll: Δεν τελειώνουν εδώ
(31.07.2003)
Διαβάστε στο τρέχον τεύχος (Αύγουστος 2003) του περιοδικού ROCK+ROLL το άρθρο για τους Κόρε. Ύδρο. και τη νέα, εμπλουτισμένη κριτική του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ που το συνοδεύει. [μετάβαση στις ΚΡΙΤΙΚΕΣ]


Συνέντευξη και κριτική στο Inrock
(19.07.2003)
Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσαν τον Απρίλιο οι δύο εκ των τεσσάρων Κόρε. Ύδρο. στον Αποστόλη Μπασιακούρα, καθώς και την κριτική του στο Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, όπως δημοσιεύονται στο τρέχον τεύχος του περιοδικού INROCK.


Σε μαρτύριο αυστηρό...
(11.07.2003)
...δωδέκατη μέρα χωρίς νερό, χωρίς αέρα.
Οι τρεις ελεύθεροι Κόρε. Ύδρο. αυτό το μήνα αποτίουν ένα μικρό φόρο τιμής στους μάρτυρες του καλοκαιριού -μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Αλέξανδρος Μακρής- με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, που ηχογράφησαν στο προσωπικό τους studio τον περασμένο μήνα, την τελευταία από τις τρεις μέρες που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με τον πιο ανίσχυρο ετεροκαθοριζόμενο φρουρό της χυδαιότητας μας. [μετάβαση στα MP3]