Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Αύγουστος 2003

Ένα τραγούδι για το καλοκαίρι
(11.08.2003)
Μια αυγουστιάτικη σύνθεση του 1999 ανέσκαψαν οι Κόρε. Ύδρο. από το συρτάρι του σκοτεινού παρελθόντος και σας την παρουσιάζουν αυτό το μήνα σε μια πρόσφατη ηχογράφηση του Παντελή και του Γιώργου (με τον Αλέξη Αποστολίδη στα ντραμς).

Η πρώτη ηχογράφηση του τραγουδιού (Αύγουστος 2001) περιλαμβανόταν στην κυκλοφορούσα μεταξύ των τεσσάρων Κόρε. Ύδρο. κασέτα Μετά από αυτό που άκουσα πάω να νεκρωθώ με πολύ πρόχειρες ηχογραφήσεις εν είδει «γνωριμίας με τους μαθητές» κομματιών που προορίζονταν για τον επερχόμενο τότε δίσκο του συγκροτήματος, ενώ το τραγούδι είχε παρουσιαστεί και ζωντανά τον Αύγουστο του 2000. Το «Να Το Βούλωνε (Ένα Τραγούδι για το Καλοκαίρι)» δεν κατόρθωσε τελικά να μπει στην τελική ευθεία για το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ και είχε την άχαρη μοίρα παραλειπόμενου. [μετάβαση στα MP3]