Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάιος 2003

Κριτικών συνέχεια
(30.05.2003)
Διαβάστε τι έγραψαν η εφημερίδα Η ΑΥΓΗ και το ηλεκτρονικό περιοδικό ATRAKTOS για το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ.


Κριτική του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ στο MiC.gr
(20.05.2003)
Διαβάστε εδώ την κριτική του ηλεκτρονικού περιοδικού MIC για το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ.


Η πρώτη επίσημη κριτική του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ
(18.05.2003)
Διαβάστε εδώ την πρώτη επίσημη κριτική του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ από το τεύχος Μαΐου του περιοδικού ROCK ON.


«Τα Βουνά της Ελλάδας»
(16.05.2003)
Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού που σας προσφέρουν αυτό το μήνα οι Κόρε. Ύδρο.. Ακούστε το και θα καταλάβετε.


«Αίσθηση» Ιονίου στις Κυκλάδες
(16.05.2003)
Το Σάββατο 10.05 ο Παντελής Δημητριάδης συνομίλησε τηλεφωνικά από την Κέρκυρα με το ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Frik κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Αίσθηση Ελευθερίας στο ραδιοφωνικό σταθμό SPACE FM με έδρα τη Νάξο (συχνότητες 102.7 και 107.5 FM).
Παρά τη σχετικά μικρή διάρκειά της, η συνομιλία ήταν ιδιαίτερα ουσιώδης και κατατοπιστική για τους Κυκλαδίτες φίλους των Κόρε. Ύδρο., που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το συγκρότημα και τη νέα του δουλειά.
Να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Frik και η εκπομπή του ήταν από τους πρώτους που «ανακάλυψαν» και αγκάλιασαν το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, γεγονός που εντάσσεται σε ένα γενικότερο κλίμα αγάπης που έχει δημιουργηθεί στις Κυκλάδες για το κερκυραϊκό συγκρότημα.


Ζωντανή εμφάνιση-έκπληξη των Κόρε. Ύδρο.
(01.05.2003)
Παραβιάζοντας εν μέρει την ανακοίνωση της 04.04.03 οι Κόρε. Ύδρο. υπέκυψαν στον πειρασμό της πρόσκλησης του Μενέλαου Δημητριάδη και πραγματοποίησαν χτες το βράδυ ζωντανή εμφάνιση-έκπληξη στο rock πάρτυ που διοργάνωσε ο τελευταίος σε απόκρυφη ορεινή τοποθεσία στους Αγίους Δέκα Κέρκυρας, εκτελώντας ένα μικρό set τεσσάρων κομματιών μπροστά σε ένα ζεστό κοινό 80 περίπου ατόμων.
Κοντά στα γνωστά κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ «Όλες οι Μικρές Μου Λέξεις», «Νύχτες χωρίς Εσένα» και «Μη Με Ρωτάς» ακούστηκε και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Το Σπίτι», που γνώρισε ενθουσιώδη αποδοχή από το κοινό.
Η απουσία του Κωνσταντίνου, που την ώρα αυτή ταξίδευε για Αγγλία, είχε ως αποτέλεσμα τη μετακίνηση στα ντραμς του Γιώργου, που άφησε τη θέση του στην ηλεκτρική κιθάρα στο φίλο του συγκροτήματος Σπύρο Σπυράκο, με τον οποίο οι Κόρε. Ύδρο. είχαν ξανασυνεργαστεί σε ηχογραφήσεις του 1997, ενώ ο Αλέξανδρος ελλείψει χώρου για πιάνο «περιορίστηκε» στο μπάσο. Όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Παντελής πριν την απροσδόκητη κιθαρίστικη εκτέλεση του «Μη Με Ρωτάς», που έκλεισε το set, «Κόρε. Ύδρο. χωρίς πιάνο δε νοούνται, αλλά απόψε νοήθηκαν».
Και του χρόνου!