Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Απρίλιος 2003

Οι Κόρε. Ύδρο. στο Ελληνικό ροκ και άλλα
(20.04.2003)
Την Παρασκευή 18.04 και ώρα 16:00-17:00 ο Παντελής και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Πάνου Ανεστόπουλου Ελληνικό ροκ και άλλα, στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94.0, για να παρουσιάσουν στο underground αθηναϊκό κοινό το νέο δίσκο του συγκροτήματος Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ.
Από το δίσκο ακούστηκαν με τη σειρά τα τραγούδια «Γιατί;», «Η Καλοσύνη Σου», «Εδώ Κατοικεί η Αμαρτία», «Νύχτες χωρίς Εσένα», «Υπερνάνος» και «Μια Νέα Αρχή», ορίζοντας το «και άλλα» του τίτλου της εκπομπής.


«Ζωντανοί» το 2004
(04.04.2003)
Οι Κόρε. Ύδρο. ανακοινώνουν ότι δε θα πραγματοποιήσουν ζωντανές εμφανίσεις για την προώθηση του νέου δίσκου Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ πριν το Μάιο του 2004 λόγω πρακτικών προβλημάτων, που σχετίζονται κυρίως με την επικείμενη βίαιη πρoσαγωγή σε στρατιωτική εκπαίδευση ενός ακόμη πλάσματος που δε γεννήθηκε για πόλεμο. Οι υπόλοιπες δραστηριότητες του συγκροτήματος, καθώς και οι ανανεώσεις του site, θα συνεχιστούν κανονικά.