Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάιος 2009

M. Hulot και Δημήτρης Πολιτάκης (LiFO) για το «78»
(28.05.2009)
Διαβάστε τι έγραψαν M. Hulot και Δημήτρης Πολιτάκης στην εφημερίδα LiFO για το νέο δίσκο των ΚΥ.


ΤΑ ΝΕΑ για το νέο δίσκο
(27.05.2009)
Και εδώ μπορείτε να βρείτε το άρθρο της Χάρης Ποντίδα για το νέο δίσκο των ΚΥ με ενσωματωμένη τη συνέντευξη που έδωσε ο Π.Ε. Δημητριάδης στην κορυφαία μουσική δημοσιογράφο, όπως δημοσιεύτηκε στο φύλλο των ΝΕΩΝ της 27ης Μαΐου.


Ο Μάκης Μηλάτος για το «78»
(27.05.2009)
Διαβάστε την κριτική του πολύ Μάκη Μηλάτου στην ATHENS VOICE για το νέο δίσκο των ΚΥ.


Και οι «ελληνοροκάδες» για τους Κόρε. Ύδρο.
(21.05.2009)
Διαβάστε τι έγραψαν τα ηλεκτρονικά περιοδικά-μπροστάρηδες του «ελληνικού ροκ» Rockap.gr και Rock-Elliniko.gr (07/05/09) για το νέο δίσκο των ΚΥ.


(Στα) «60 εκατοστά για ένα μπουζούκι»: Το MiC κατακεραυνώνει τους Κόρε. Ύδρο.
(20.05.2009)
Διαβάστε την κριτική-καταπέλτη του Πάνου Πανότα για το νέο δίσκο των ΚΥ στο super ανακαινισμένο MiC.


«...κι έχω γίνει παραπαίδι, έχω γίνει παραγιός»: ΠΟΠ+ΡΟΚ και ΔΙΦΩΝΟ για το «78»
(18.05.2009)
Διαβάστε τις κριτικές των προσφάτως (με το στανιό) «αδελφοποιημένων» περιοδικών ΠΟΠ(+)ΡΟΚ και ΔΙΦΩΝΟ για το νέο δίσκο των ΚΥ. Από τους «αδελφούς» Κανελλόπουλους.


...σχεδόν στο στόμα: Οι Κόρε. Ύδρο. στο ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (για δεύτερη φορά)
(11.05.2009)
Το Σάββατο 9 Μαΐου το ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ φιλοξένησε για άλλη μια φορά τους ΚΥ, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου.
Το κερκυραϊκό ραδιόφωνο που αγάπησε τους Κόρε. Ύδρο. όσο κάνενα άλλο ομόσιτό του υποδέχτηκε στις 2 το μεσημέρι τον Π.Ε. Δημητριάδη, που -ως είθισται- συνοδευόταν από τον ντράμερ του συγκροτήματος (που αυτή τη φορά ήταν ο μικρός -αλλά όχι λίγος- Φοίβος Άνθης) σε μια αποκαλυπτική ωριαία εκπομπή αφιερωμένη στο νέο δίσκο των ΚΥ, με συντονιστή τον πολύ Κωνσταντίνο Κασφίκη.
Ο Νίκος Καρτωνάς ήταν εκεί, μόνο για τα μέλη του Facebook Fan Club Κέρκυρας των ΚΥ, από το οποίο ο υπογράφων τα νέα του koreydro.gr Χυδαίος Φρουρός διαχωρίζει τη θέση του.


Άρχισε το «ping pong» με την «Αλήθεια»
(11.05.2009)
Διαβάστε τι έγραψε το ηλεκτρονικό περιοδικό Ping Pong Radio και ο συντάκτης του Παναγιώτης Σταθόπουλος για το νέο δίσκο των ΚΥ.


Στο #1 του Top 10 του ΡΟΔΟΝ FM για τον Απρίλιο το «Χωρίς Επίκληση» - Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του video clip
(10.05.2009)
...όπως δημοσιεύτηκε στο Atraktos.net.
Εξάλλου, χτες πραγματοποιήθηκε στην πίστα του σκυλάδικου ΝΟΤΕΣ LIVE στην Κέρκυρα το γύρισμα για το δεύτερο μέρος του video clip του τραγουδιού (το πρώτο μέρος φιλοδοξεί να είναι «εμψυχωμένο»), που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Ο Νίκος Καρτωνάς ήταν εκεί, μόνο για τα μέλη του Facebook Fan Club Κέρκυρας των ΚΥ.