Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούλιος 2007

«Τρέχα να προλάβεις το γράμμα!» (Τ.Α.): Χωρίς νέα ο Ιούλης στο koreydro.gr
(01.07.2007)
Η απουσία θα διαδεχτεί τη χλιαρότητα στο τμήμα των Νέων του koreydro.gr για το μήνα Ιούλη. Λόγοι 1) ψυχολογικοί αλλά και 2) σχετιζόμενοι με την παρουσία στην Κέρκυρα κατά το δεύτερο μισό του μήνα προσώπου που με διάφορους τρόπους μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Χυδαίων Φρουρών το τελευταίο τετράμηνο και σχετίζεται απόλυτα με την πρώτη αιτιολογία, οδηγούν αναγκαστικά στην εξ' ολοκλήρου απομάκρυνση των πάλαι ποτέ προστατευτικών της χυδαιότητας και του γέλιου πλασμάτων, που προσφέρουν ακούραστα εδώ και τέσσερα χρόνια τις λεξιλαγνικές και όχι μόνο υπηρεσίες τους στην επίσημη ιστοσελίδα του κερκυραϊκού συγκροτήματος, από τη μοναδική τους επίγεια αρμοδιότητα, τουλάχιστον για τον τρέχοντα μήνα.
Οι δημιουργικές δραστηριότητες των Κόρε. Ύδρο. μέσα στον Ιούλη δεν θα ανασταλούν, αλλά θα διεξάγονται κανονικά, χωρίς την ενεργό συμμετοχή του Π.Ε. Δημητριάδη, που (το τελευταίο τετράμηνο) ασχολείται αποκλειστικά με το γράμμα μέσα στην καρδιά του.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Σχετικό νέο:
Αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα των Κόρε. Ύδρο.: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξανδρος Μακρής (15.07.2004)