Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...


Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούλιος 2006



Έξι μήνες χωρίς έρωτες / Blogging και Κόρε. Ύδρο. [με αφορμή αυτό από τη Σαββατιάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ]
(18.07.2006)
Έχοντας ήδη αποτινάξει από την pop διάστασή του τον προσδιορισμό «ελάσσων» ως επιτυχία, μόλις έξι μήνες μετά την εμφάνισή του ως «πρώτου προωθητικού κομματιού» (= first single [κάπου, σ' ένα σχολείο του Πόντου...]) από τη Φτηνή Ποπ για την Ελίτ, το «Όχι πια Έρωτες» έχει την τύχη να απολαμβάνει την ταυτόχρονη αίγλη της κοσμικής και μοναχικής καταξίωσης όντας πια ένα από τα πιο πολυακουσμένα και ιδιωτικώς πολυαγαπημένα ελληνικά τραγούδια του πρώτου μισού της χρονιάς.
Από το πιο αγνό blog(*) μέχρι το θολό γκλάμουρ του MEGA STAR (29.04.06) και από τις πιο «ψαγμένες» σελίδες εφημερίδων, τα «εναλλακτικά» μουσικά δικτυακά fora και τον Last.fm μέχρι τη mainstream 50άδα του Music Control η «και καλά άρνηση» του έρωτα άφησε και αφήνει ακόμα το με-ιδιάζων στίγμα της.

(*)Οι δεκάδες αναφορές στους Κόρε. Ύδρο. σε ελληνικά (και όχι μόνο) blogs δεν ανθολογούνται από το koreydro.gr από σεβασμό στον ημερολογιακό/προσωπικό τους χαρακτήρα, που είναι εξ ορισμού και εκ φύσεως ανέλεγκτος και αταξινόμητος. Λόγω ακριβώς αυτού του βιωματικού τους χαρακτήρα, η συναισθηματική αξία των σχετικών αναφορών για τα μέλη του συγκροτήματος επισκιάζει και την πιο κολακευτική επίσημη δημοσιογραφική καταχώρηση.


Άλλα αντιερωτικά νέα (αναδρομικά):
Μια σιδερένια πόρτα γκρεμίζεται: Η αράχνη, το «σκουλήκι» και ο «γιος του Μαλεζάνι» στο MAD TV, μέρα, «on heavy rotation» (21.02.2006)
«Όχι πια Έρωτες»: εν αναμονή της τηλεοπτικής πρεμιέρας (20.02.2006, 02:21)
Νέος δίσκος: Αποκάλυψη track-listing / πρώτου «single» (27.12.2005)


Οι Κόρε. Ύδρο. στο FRESH της Πάτρας
(10.07.2006)
Μέρος του αντίκτυπου της εμφάνισης των Κόρε. Ύδρο. στην Πάτρα (Rec, 05.05.06) ήταν η συνέντευξη που έδωσαν στο τοπικό περιοδικό FRESH. Η συνέντευξη, που συνοδεύτηκε από μια αποκλειστική φωτογράφηση του συγκροτήματος την επομένη της συναυλίας, δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού και μπορείτε να τη βρείτε και εδώ.


Το περιοδικό ΘΗΤΕΙΑ για τους Κόρε. Ύδρο.
(06.07.2006)
Διαβάστε το ανέλπιστο αφιερωματάκι που έκανε στους Κόρε. Ύδρο. το αποκλειστικά σε στρατόπεδα διανεμόμενο περιοδικό ΘΗΤΕΙΑ.
[Ευχαριστούμε το φίλο που μας ενημέρωσε και τον κυρ-Χρήστο που μας έστειλε τη σελίδα πριν ενοχλήσουμε τη Στρατολογία της Κέρκυρας.]