Αρχείον νέων (323):


Όταν ήμαστε παιδιά:

3 χρόνια πριν...

5 χρόνια πριν...
Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Φεβρουάριος 2008

7 τραγούδια θα σου πω, παρόλο που σε αγαπώ*: Ο Πάντα Ε. στο SONIK
(19.02.2008)
Ο συντάκτης του μουσικού περιοδικού SONIK Θοδωρής Κανελλόπουλος ζήτησε από τον Π.Ε. Δημητριάδη (Π. = «(Πάντοτε και) Πάντα» και όχι «Παντελής») να του πει, για τις ανάγκες της στήλης The Magnificent 7 του περιοδικού, 7 τραγούδια που τον επηρέσαν/σημάδεψαν. Οι επιλογές του τραγουδιστή κ.λπ. των Κόρε. Ύδρο. δημοσιεύτηκαν στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού και μπορείται να τις δείτε και από εδώ, μαζί με τις απαραίτητες διορθώσεις στη διορθώτρια του περιοδικού. [Τη συνοδευτική του κειμένου φωτογραφία έβγαλε ο Κων/νος Αμύγδαλος στο «Γιορτή της Μπύρας» στη «Βερολίνο» (12.07).]

*Κόρε. Ύδρο., «Χίλιες και Μία Δικαιολογίες» [Άδικος Κόπος, Οδυσσέα, 1997]


«Έμειν' ένας» (Μ. Μαγιολαδίτης, 1996)*: Προκήρυξη για την πλήρωση δύο (προς το παρόν) κενών θέσεων στους Κόρε. Ύδρο. - Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα!
(14.02.2008)
Οι Κόρε. Ύδρο. ζητούν «γαμάτο» κιθαρίστα και μπασίστα «με αρχίδια», για να τους πλαισιώσουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις από το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους και εξής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι 1) μόνιμοι κάτοικοι Κέρκυρας ή διατεθειμένοι να τα παρατήσουν όλα και να μετακομίσουν στην Κέρκυρα για εύλογο χρονικό διάστημα και 2) fans του συγκροτήματος.
Η άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος αποτελεί αυτομάτως και υποψηφιότητα για συμμετοχή στις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου του συγκροτήματος το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ ανοιχτή είναι η προοπτική μόνιμης συνεργασίας.
Θα πραγματοποιηθεί α) συμπλήρωση σύντομου ερωτηματολογίου και β) audition. Για να μην εξελιχθεί το όνειρο σε πραγματικό εφιάλτη...

ΠροΕδρικό Διάταγμα, εκ της «χούντας στο συγκρότημα»

*Κόρε. Ύδρο., «Ντάβανος»