Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιανουάριος 2012

Στερνή μου γνώση, να σ' είχα πρώτα: Για πρώτη φορά σε βινύλιο η ΦΠγτΕ
(15.01.2012)
Έξι ακριβώς χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, ο δεύτερος επίσημος δίσκος των ΚΥ επανακυκλοφορεί, για πρώτη φορά σε βινύλιο, από την Inner Ear.
Για τις 13 Φλεβάρη του 2012 ορίστηκε η επανακυκλοφορία της Φτηνής Ποπ για την Ελίτ σε 250 διπλά ροζ βινύλια. Η παρουσίαση της στερνής αυτής έκδοσης του δίσκου-υπέρβαση των ΚΥ φιλοδοξείται να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια μεγάλου αποκριάτικου πάρτι στο κέντρο διασκεδάσεως «Γλούπος» στη Μηλιά Κυνοπιαστών Κέρκυρας, με επίσημο προσκεκλημένο, μεταξύ άλλων φορέων eyeliner του νησιού, τον Κίμωνα Κουλούρη, όπου και αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά, με πρώτο βραβείο ένα υπογεγραμμένο από τον κύριο Κουλούρη βινύλιο, προσφορά της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., και δεύτερο μία θαυματουργή εικόνα 24 καρατίων, επιστολισμένη με πολύτιμους λίθους, της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας, προσφορά της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Να είστε όλοι εκεί!

> Inner Ear - μαγαζί