Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Νοέμβριος 2009

Μια τέλεια μέρα για έναν τέλειο φίλο: Ξανά μαζί μας το φαν κλαμπ!
(26.11.2009)
Μετά από 7 μήνες «παγώματος» επιστρέφει σήμερα σε πλήρη λειτουργία το φαν κλαμπ του koreydro.gr.
Με νέο, μοντέρνο σχεδιασμό και την προσθήκη καινούριων προσφορών, μεταξύ των οποίων και των δύο εναπομεινάντων «clio-bli-clits» της περιόδου 1994-2001, που ολοκληρώνουν επιτέλους το μεγαλύτερο (σε διάρκεια) αφιέρωμα όλων των εποχών, αλλά και τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας με δώρα άλλης τάξεως, ξανανοίγει σήμερα το τμήμα του site που φιλοδόξησε και εξακολουθεί να φιλοδοξεί με ακόμα μεγαλύτερο πάθος να ικανοποιήσει κάθε (μη σωματική) επιθυμία των τέλειων φίλων των Κόρε. Ύδρο. σχετικά με τους ΚΥ. Μια πανδαισία εκλεκτών πραγμάτων, απόκρυφων από τη γενική αγάπη, σχετικών με το αγαπημένο σας συγκρότημα, που θα ανανεώνεται μέχρι εξαντλήσεως των ψυχικών αποθεμάτων μας, σας περιμένει εδώ.
Τα 809 μέλη της παλιάς Λίστας μελών (τώρα Λίμπρο ντ'όρο) μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υπάρχοντα στοιχεία τους για την εγγραφή (όλοι οι ανενεργοί λογαριασμοί έχουν ενεργοποιηθεί αυτόματα), ενώ για τους επίδοξους «τέλειους φίλους»...
Οι εγγραφές άρχισαν!



Διαδιχτυακά μαζεμένα για 78, ΦΠ και «ΠΓ»
(23.11.2009)
Πανικός για το video clip της «Πικρής Γεύσης», κρίσεις και διακρίσεις για την Όλη Αλήθεια για τα Παιδιά του '78, δεν ξεχνιέται η Φτηνή Ποπ για την Ελίτ:


Ανασκόπηση δεκαετίας: 4ος δίσκος της δεκαετίας για το AvopolisGreek η ΦΠγτΕ (και 2ος για αξιοπρόσεχτο μουσικό blog)
(11.11.2009, ενημέρωση: 12.11)
Όπως φίλος μάς πληροφόρησε, στην 4η θέση της λίστας του «ελληνικού τμήματος» του βετεράνου μουσικού site AVOPOLIS.gr με τους 50 καλύτερους δίσκους της δεκαετίας που τελειώνει βρίσκεται η Φτηνή Ποπ για την Ελίτ. Δείτε τη λίστα 1-25 και την ανασκόπηση (κεφάλαιο «Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ») του περιοδικού.
Εξάλλου, μόλις βρήκαμε τον εν λόγω τίτλο στη δεύτερη θέση της αντίστοιχης λίστας του μπριόζου, αν μη τι άλλο, νεότευχτου μουσικού ιστολογίου ONE WILL BURN MUSIC.

Σχετικό νέο:
Διάκριση με φόντο δεκαετίας για τους Κόρε. Ύδρο. στο νέο SONIK (13.11.2006)


Πάμε ιερότατα1: Οι ΚΥ μετά του παμμεγίστου (και δεδοξασμένου2) προστάτου τους στο νέο SONIK
(01.11.2009)
Ο τέλειος φίλος των ΚΥ Σπύρος Χυτήρης μιλάει με τον Αλέξανδρο Μακρή και τον Π.Ε. Δημητριάδη και τους φωτογραφίζει υπό την σκέπη του -εορταζόμενου (και) σήμερα στην Κέρκυρα- μεγίστου και ιεροτάτου εκ των υποστηρικτών τους, για το τρέχον τεύχος του περιοδικού SONIK. Δείτε τα όλα εδώ.