Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούλιος 2009

Οι Κόρε. Ύδρο. στην ψηφιακή ΕΡΤ [καθυστερημένα ενημερωμένο] (+ επιγραμματικό ρεπορτάζ από τα... παρατράγουδα στο ΜΕΛΩΔΙΑ)
(20.07.2009)
Μη χάσετε σήμερααύριο (Δευτέρα 20.07Τρίτη 21.07) την εκπομπή info+ της ψηφιακής ΕΡΤ, που -μεταξύ άλλων- φιλοξενεί τον Π.Ε. Δημητριάδη σε συνέντευξή του στα γραφικά Αναφιώτικα. Όπως μας ενημέρωσε η «κυρία ΕΡΤ» (Ε. Παπαρίζου), η συνέντευξη θα προβληθεί μεταξύ 19:30 και 19:45. [μετάβαση στο φαν κλαμπ (βίντεο)]
Η συνέντευξη στα Αναφιώτικα πραγματοποιήθηκε μία μερά (10.07) μετά την αναστάτωση που προκάλεσε ο frontman των ΚΥ στο studio και το τηλεφωνικό/μηνυματικό κέντρο του ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 με τα λεγόμενά του στην εκπομπή του Ξενοφώντα Ραράκου περί μαζικής ψυχασθένειας των Κερκυραίων, «συσχέτισης» της απώλειας του έρωτα με τις «Πύλες του Ανεξήγητου», «εξομοίωσης» του Θεού με τον εμπνευστή συγκεκριμένου τραγουδιού του νέου δίσκου, Σατανά, και την «αποθέωση» του Νίκου Καρβέλα για την καταλυτική για την ανανέωση του ελληνικού τραγουδιού ανάμειξή του σε προ διετίας τηλεοπτικά «παρατράγουδα».


Δέμα απ' τη Γερμανία: Επιτέλους έφτασαν στην Πάτρα τα βινύλια!
(15.07.2009)
Και ενώ ο κόμπος έφτανε στο χτένι, έφτασαν χτες στα γραφεία της Inner Ear στην Πάτρα τα βινύλια από την υπολειπόμενη σε ευκαμψία βερολινέζικη φάμπρικα όπου εκόπησαν. Ζητάμε συγγνώμη από τους προπαραγγείλαντες για την παρατεταμένη αναμονή (και τα τυχόν παρεπόμενά της).





Γιώργο, η νύχτα θά 'ναι ατέλειωτη απόψε...: «Μπαντελίτσης» και «Καραμπάτζος» στο ΜΕΛΩΔΙΑ
(09.07.2009)
Μη χάσετε την αποψινή (Πέμπτη 09.07) εκπομπή του «#1 συμπαραστάτη» (βλ. credits ΦΠγτΕ) Ξενοφώντα Ραράκου στο ΜΕΛΩΔΙΑ! Οι ιδρυτές των Κόρε. Ύδρο. Π.Ε.Λ. Δημητριάδης και Γ."Κ".Α. Αρβανιτάκης θα μιλήσουν για την εκ προ 18ετίας χρονολογούμενη φιλία τους, δύο χρόνια πριν το ξεκίνημα του κοινού «καλλιτεχνικού» τους «ξυσίματος», που 13 χρόνια μετά, Μακρή συστρατευμένου και Ραράκου μεσολαβούντος, κατέκτησε τα ερτζιανά και όχι μόνο. Στο studio του σταθμού θα βρίσκεται και ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός της νεολαίας, Χρήστος Παπαμιχάλης.



Με την αξιοπιστία του ΟΤΕ...
(08.07.2009)
Με βαθμό 4 αξιολογεί το νέο δίσκο των Κόρε. Ύδρο. το portal της ΟΤΕNET στη σχετική κριτική της Πρωτοχρονιάς του 1900.


«Πάω τώρα, πάω τώρα»*: Ξανά στα δισκοπωλεία η Φτηνή Ποπ για την Ελίτ
(03.07.2009)
Μετά την εξάντληση των 2000 τεμαχίων, που καθιστά πλέον συλλεκτική τη χάρτινη (και ακριβότερη στην ελληνική αγορά για το 2006) έκδοση της Φτηνής Ποπ για την Ελίτ , και μετά από έναν περίπου χρόνο απουσίας από την αγορά, ο δεύτερος «πλήρης» δίσκος των Κόρε. Ύδρο. επανακυκλοφορεί από προχτές (01.07) σε νέα, πλαστική (για οικονομικούς λόγους - το digipack της Όλης Αλήθειας για τα Παιδιά του '78 χρηματοδοτήθηκε από τους ίδιους τους δημιουργούς του, Κων/νο Αμύγδαλο και Γιώργο Αρβανιτάκη) έκδοση. Μείνετε ήσυχοι ότι τη φροντίσαμε όπως την πρωτότυπη.

*ραδιοφωνικό διαφημιστικό σλόγκαν του 2006