Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Οκτώβριος 2008

Ευλογημένος ο ερχόμενος δίσκος [ή Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 11]
(02.10.2008)
Σε προχωρημένο αλλά μακριά ακόμα από το τελικό στάδιο βρίσκονται οι ηχογραφήσεις του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., που για άλλη μια φορά παίρνουν διαστάσεις μαρτυρίου για το πυρηνικό δίδυμο Δημητριάδη-Μακρή. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το άντρο της Μητανιόλας, η δυσκαμψία έγκειται στο ότι τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου βασίζονται σε προηγουμένως μη περιγραφείσες εξωσωματικές εμπειρίες, ενώ ένα ολόκληρο τραγούδι με εύγλωττο τίτλο υπαγορεύτηκε από τον ίδιο τον Τρισκατάρατο (παρουσία του Κώστα Χαρδαβέλλα), κατά τη διάρκεια του ύπνου. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, ο «σταυρός του μαρτυρίου», που διανύει τον τέταρτο μήνα της πορείας προς το Γολγοθά (Βραχατίου Κορινθίας), πέρασε και από τον Καθεδρικό Ναό των Καθολικών της Κέρκυρας (Ντόμο), όπου occasione data ηχογραφήθηκε και το εκκλησιαστικό οργάνο (Πατέρα Μάριε, ευχαριστούμε!).
Να θυμίσουμε ότι για αυτό το δίσκο ο Κόρε. και ο Ύδρο. περιστοιχίζονται, εκτός από το εικαστικό/τεχνικό δίδυμο "Καραμπατζάκη"-Αμύγδαλου, το διοικητικό δίδυμο Μακρή(Δ.)-Ξαγοράρη και το επιτελικό δίδυμο Δανίλη-Άνθη(Β.), και από τον «λιλιπούτειο» ντράμερ Φοίβο Άνθη, ο οποίος προσελήφθη προσφάτως με σύμβαση, λόγω των εξωπραγματικών προσόντων του, απεριορίστου χρόνου. Αλλά και ηθικά από όλους εσάς.
Και γιατί εσείς το ζητήσατε και δε μπορούμε παρά να το δεχτούμε, πάρτε ένα ακόμα μωσαϊκό από τις «ηχογραφήσεις»!