Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάιος 2008

Στις 6 Ιουνίου η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων
(27.05.2008)
Την Παρασκευή 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη πρώτη γενική συνέλευση της πολυμετοχικής Ανούσιας Έντασης υπό την προεδρία του νέου Προέδρου της εταιρείας, Ελληνοκύπριου εφοπλιστή Κατερίνα Γιατρή, με βασικό θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Η κάλυψη της θέσης του κιθαρίστα μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Σ.Σ. θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη μεταγραφική φροντίδα της νέας Διοίκησης.


Πολυμετοχική Ανούσια Ένταση!
(26.05.2008)
Νέα σελίδα στην ιστορία της Ανούσιας Έντασης άνοιξε με την ανακοίνωση της παραχώρησης του μειοψηφικού πακέτου των μετοχών της θρυλικής εταιρείας από τον ιδιοκτήτη και Πρόεδρό της Κων/νο Αμύγδαλο σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οικογένεια Αμυγδάλου θα κρατήσει το 50% των μετοχών και θα διατηρήσει υπό τον έλεγχό της την εταιρεία, ενώ το υπόλοιπο 10% ανήκει στο ερασιτεχνικό τμήμα.
Σε μαραθώνια σύσκεψη που έγινε χτες το μεσημέρι στα γραφεία του επιχειρηματία Ιωάννη-Αρμάνδου Μακρή στα Παγκρατέικα, παρουσία του νυν Προέδρου και των δύο ακόμη ισχυρών ανδρών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στην πολυμετοχική Ανούσια Ένταση, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 500 ευρώ. «Με την απόφασή του αυτή ο Τσύγαλος έκαμε ένα μεγάλο βήμα προς μία νέα εποχή για την εταιρεία τση καρδιάς μας, με δίχως εγωισμούς και ηγεμονίες», επεσήμανε σε γραπτή του δήλωση ο πρώτος Πρόεδρος της εταιρείας, γνωστός μεγαλοχασισοκαλλιεργητής Τότος Αγάθος. «Στόχος η Eurovision», δήλωσε έξω από τα γραφεία του επιχειρηματία ο Γεράσιμος Καββαδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερος για τη θέση του Προέδρου της ροζ εταιρείας είναι ο εφοπλιστής πατέρας νεαρού ιερομόναχου, γνωστού από την ανάμειξή του στην παρα-τρομοκρατική οργάνωση «Χυδαίοι Φρουροί», ενώ η θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή θα προταθεί όπως όλα δείχνουν στον παλαίμαχο εξωσχολικό αγωνιστή της εταιρείας Βασιλάκη Αντωνίου, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για την έλευση στην Κέρκυρα του πολυνίκη στο διαγωνισμό της Eurovision Ελληνοαλβανού χορογράφου Vassili Bequiraj, για να συζητήσει με τους διοικούντες την εταιρεία την ανάληψη της καλλιτεχνικής ηγεσίας. Τη Διεύθυνση του Γραφείου Τύπου θα αναλάβει ξανά, μετά την επιτυχημένη περσινή του θητεία στο συγκεκριμένο πόστο, ο πατέρας Βασίλειος Άνθης.

Σχετικά νέα:
Ανούσια νέα (28.01.2008)
Ανούσια Ένταση για όλους! (06.10.2007)


Οι Κόρε. Ύδρο. στο GLAMOUR (βουτιές στο βούρκο, μέρος 1)
(05.05.2008)
Διαβάστε στο τρέχον τεύχος του περιοδικού GLAMOUR τη συνέντευξη που έδωσε ο Π.Ε. Δημητριάδης στον Γιάννη Σαμούρκα στις 3 Νοεμβρίου 2007. Η συνοδεύουσα φωτο. θεωρείσθω άκυρη. [μετάβαση στις ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ]

[σημείωση: Η συνέντευξη έγινε χωρίς τη μεσολάβηση δισκογραφικής εταιρίας, αλλά με μέσο από το χωριό του Αλέξη.]