Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Σεπτέμβριος 2008

Μια νέα 'ποχή Ανθ-ίζει στους Κόρε. Ύδρο.
(08.09.2008)
Ναι, καλά θ' ακούσετε: είναι 14άρων, δε μασάει, και είναι ο νέος ντράμερ των Κόρε. Ύδρο. (μετά την πρόσφατη «εξαφάνιση» του Α.Α.). Ο «μικρός» Φοίβος Άνθης (για πολύς «εμπειρογνώμονες», το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει το νησί τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο όργανο) έχει προσχωρήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με εκπληκτικά ήδη αποτελέσματα, στο δίδυμο Δημητριάδη-Μακρή(-Αρβανιτάκη-Αμύγδαλου/Δανίλη-Μακρή-Ξαγοράρη), για την ηχογράφηση του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο (σχετική ενημέρωση σύντομα).
«Θυμίζουμε» ότι από τις αρχές της χρονιάς αποχώρησε από τους Κόρε. Ύδρο. ο Σ.Σ. (2005) και «εξαφανίστηκαν» οι Ν.Β. (2005) και Α.Α. (2004), ενώ έφυγε από την Κέρκυρα λόγω ολοκλήρωσης του μεταπτυχιακού του στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου ο «ζωντανός» μπασίστας Παναγιώτης Διαμάντης (2006), τον οποίο και ευχαριστούμε εξαιρέτως για την πολύπλευρη ανιδιοτελή προσφορά του στο συγκρότημα. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του (Πάρε τηλέφωνο, λεβεdιά, να τεγειώνει αυτή η 'στορία).