Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούνιος 2005

[Ημιφωτογραφικό νέο:]
Ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις του νέου δίσκου των Κόρε. Ύδρο.
(06.06.2005)
Μέσα σε κλίμα μαζικής νευρικής κατάρρευσης ολοκληρώθηκαν το Σαββάτο 4 Ιουνίου και ώρα 6η πρωινή οι ηχογράφήσεις, η μίξη και το mastering του νέου δίσκου των Κόρε. Ύδρο.. Το 3ο μέρος των ηχογραφήσεων, που ξεκίνησαν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, περιλάμβανε πιάνο, φωνητικά, έγχορδα, πνευστά, άλλα όργανα, προγραμματισμό, sampling, ενώ έκλεισε με ένα τριήμερο session θορύβων και «κλεισίματος τρυπών», σχεδόν χωρίς διακοπή.
Όλα τα στάδια της τιτάνιας (για τις οικονομικές δυνατότητες του συγκροτήματος) παραγωγής πραγματοποιήθηκαν στο προσφάτως ανακαινισμένο studio της Ανούσιας Έντασης στα Πικουλάτικα Κέρκυρας, μια μελέτη και ευγενική προσφορά του σεσημασμένου κερκυραίου επιχειρηματία Ιωάννη-Αρμάνδου Μακρή αποκλειστικά για τους Κόρε. Ύδρο.. Τα μέλη του συγκροτήματος, που για πρώτη φορά κλήθηκαν να αντεπεξέλθουν σε ένα ασφυκτικό πρόγραμμα «χωρίς αύριο» με το μαχαίρι της ανάγκης στο λαιμό, δηλώνουν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένα με το αποτέλεσμα και προσανατολίζονται σε μια φθινοπωρινή κυκλοφορία, ενώ προγραμματίζουν και μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων, στην Κέρκυρα μέσα στο καλοκαίρι και εκτός Κέρκυρας αμέσως μετά την κυκλοφορία του δίσκου.
Σχετική ενημέρωση θα υπάρξει σε επόμενη ανανέωση.


υπεύθυνος φωτογραφίας: Θανάσης Δανίλης