Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Φεβρουάριος 2006

Φτηνή Ποπ για την Ελίτ: Επιτέλους κυκλοφόρησε!
(13.02.2006)
Σχεδόν 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του κριτικά επικροτημένου επίσημου ντεμπούτου Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ από την ανεξάρτητη Wipe Out (με τη μεσολάβηση μόνο του αποκλειστικά δικτυακού mini album Εφτά Μήνες Μετά) και μετά από πολλές αναβολές λόγω των απανωτών χτυπημάτων (αρνητικών και θετικών) της καλλιτεχνικής μοίρας, οι Κόρε. Ύδρο. επιστρέφουν με νέο δίσκο σε νέα εταιρία.
Tο πολυαναμενόμενο από εκλεκτή μειοψηφία [εξ' ου και η ελίτ του τίτλου] νέο μετα-ερωτικό μετα-χριστιανικό μετα-κομμουνιστικό μετα-progressive μετα-μετα-punk μανιφέστο του κερκυραϊκού συγκροτήματος, που η συνεπής και αδιάλειπτη μοναχική του πορεία από το 1993 μέχρι σήμερα, αμετανόητα εκτός ορίων και κόσμους μακριά από τα εκάστοτε (mainstream και underground) κατεστημένα εγχώρια μουσικά ρεύματα, το έχει αναγάγει στα όρια του cult θρύλου, κυκλοφόρησε σήμερα από την Capitol/EMI, σε μια ευτυχή συνάντηση DIY attitude και φιλοδοξίας.
Ο δεύτερος «κανονικός» δίσκος των Κόρε. Ύδρο., εξ' ολοκλήρου ανεξάρτητη παραγωγή υποτυπώδους budget [εξ' ου και το φτηνή του τίτλου], ηχογραφήθηκε -κατά το μεγαλύτερο μέρος του την άνοιξη του 2005- στο «σπιτικό» studio του συγκροτήματος στην Κέρκυρα.

> EMI Greece