Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Αύγουστος 2010

Ο Πάντα Ελεήμων Δημητριάδης εκπροσωπεί την Κέρκυρα στον καλοκαιρινό οδηγό τση ATHENS VOICE (και η βεντέτα με τσι διορθώτριες συνεχίζεται)
(05.08.2010)
Το «μέλος του συγκροτήματος Κόρε Ύδρο» «Παντελής Ε. Δημητριάδης» προσεκλήθη τιμητικώς από την εφημερίδα ATHENS VOICE να γράψει ένα κείμενο για την Κέρκυρα. Το «μέλος» απεδέχθη την πρόταση και έστειλε στην εφημερίδα το πεζό ποίημα «Κέρκυρα», που είχε ήδη ξεκινήσει να γράφει και ολοκλήρωσε με αυτή την αφορμή, με την παράκληση να μη γίνει καμία διόρθωση. Η παράκληση δεν εισηκούσθη και το κείμενο δημοσιεύτηκε με τις... απαραίητες διορθώεις (ήλιο αντί του ορθού Ήλιο, στον γκιόνη και στον τζίτζικα αντί του ορθού στο γκιόνη και στο τζίτζικα, τον Μαύρο Γάτο αντί του ορθού το Μαύρο Γάτο, τον Δεκαπενταύγουστο αντί του ορθού το Δεκαπενταύγουστο, από κει αντί του ορθού από 'κεί, Αϊ-Σπυρίδωνα αντί του ορθού Άι-Σπυρίδωνα, κυρ-Σπύρου αντί του ορθού κυ-Σπύρου) στην καλοκαιρινή έκδοση ATHENS VOICE Summer Guide 2010 (σελ. 86) [με ευχαριστίες στην Αναστασία, που μας το σκάναρε και μας τό 'στειλε].