|
- 2023 (1)
- 2022 (1)
- 2021 (1)
- 2014 (5)
- 2013 (16)
- 2012 (18)
- 2011 (8)
- 2010 (26)
- 2009 (45)
- 2008 (25)
- 2007 (33)
- 2006 (74)
- 2005 (24)
- 2004 (21)
- 2003 (28)
Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι
Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια
[...]: σχόλια αρχισυντάκτη
|
Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Αύγουστος 2009
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της «Οδύσσειας» των Κόρε. Ύδρο.!
(22.08.2009)
Με ανέλπιστη επιτυχία ολοκληρώθηκαν προχτές τα γυρίσματα του πρώτου video clip για το νέο δίσκο των ΚΥ.
Τα γυρίσματα του «Πικρή Γεύση» (ή «η Οδύσσεια με άλλο τέλος») πραγματοποιήθηκαν σε ξέφρενους ρυθμούς στα όρια της εξουθένωσης, μέσα σε 8 συνεχόμενες μέρες, με το budget να εκτοξεύεται τελικά στο αστρονομικό για τους ΚΥ ποσό των 380€! Το επιτελείο της Ανούσιας Έντασης (σκηνοθέτης-σκηνογράφος-«πρωτοβεστιάριος»-οπερατέρ, βοηθός σκηνογράφου-«πρωτοβεστιάριου»-οπερατέρ, βοηθός σκηνοθέτη - «δευτεροβεστιάριος», μακιγιέζες) επέδειξε απίστευτο ζήλο για ένα άρτιο αποτέλεσμα, αντιπαρερχόμενο το «γαμήσι» από τον κερκυραϊκό καύσωνα, τη σωματική και ψυχική καταπόνηση και το iPhone του « Ερμή» στα χέρια του «Τηλέμαχου», ενώ οι (ενήλικοι και ανήλικοι) ηθοποιοί, μέλη και αυτοί της μεγάλης οικογένειας της Ανούσιας Έντασης (ήτοι Κερκυραίοι ή δεσμευμένοι με Κερκυραίους), τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα, ανιδιοτελώς συντονιζόμενοι στο εικαστικό όραμα του τριδύμου Αρβανιτάκη-Αμύγδαλου-Δημητριάδη, που αυτή τη στιγμή ξεσαλώνει σε νησιωτικά πανηγύρια περιδιαβαίνοντας νοερά τα ξεκαρδιστικά αμοντάριστα πλάνα εν αναμονή των αποτελεσμάτων του τεστ κοπώσεως, που θα καθορίσουν και την ημερομηνία έναρξης του μοντάζ.
Ένα πανόραμα από τις μέρες 4-8 των γυρισμάτων:
Σχετικό νέο:
«Μάνα, κι εσύ εδώ με τσου νεκρούς;;»: Στα σκαριά η μεγαλύτερη βιντεογραφική παραγωγή στην ιστορία των Κόρε. Ύδρο. (15.08.2009)
|
|
|