Αρχείον νέων (325):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Αύγουστος 2007

«Μαζέψτε υπογραφές! Η Κέρκυρα γυρίζει ανάποδα!»: Το έλα να δεις στην εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στο πρώτο «ροκ» φεστιβάλ της Κέρκυρας
(21.08.2007)
Με την παρέμβαση της αστυνομίας ολοκληρώθηκε η εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. που έκλεισε τη δεύτερη και τελευταία ημέρα του πρώτου μουσικού φεστιβάλ «FRESH» στην Κέρκυρα (17-18.08). Το κερκυραϊκό συγκρότημα αναγκάστηκε να μειώσει το set του από 1 ώρα και 15 λεπτά σε 40 λεπτά, καθώς οι υπογραφές που είχαν μαζευτεί από κατοίκους της Σπιανάδας ασκούσαν αδυσώπητη πίεση στη φέρουσα την «απήδαλον ναυν» αιγίδα του Δήμου Κερκυραίων, που κρατούσαν στο χέρι τους οι παράτολμοι διοργανωτές Φαίη και Φάνης.
Τα happenings περιλάμβαναν μεταξύ άλλων μια θηλιά στο λαιμό του Μπαντελή [«Υπερνάνος», «Το Σπίτι», «Νύχτες χωρίς Εσένα»], (mini) stage diving του ιδίου (πλέον a must) [«Άλλη Μια Νύχτα Σύγχυσης και Γέλιου»], αφιέρωση στον «#1 συμπαραστάτη» Ξενοφώντα Ραράκο [«Η Καλοσύνη Σου»], εμφάνιση στη σκηνή του Αλέξανδου Μίαρη (Dead Eyes of Youth, Electric Litany) [«Τώρα που δεν Έχω Κανέναν»] και -για πρώτη φορά- παρουσίαση του εικαστικού τριδύμου της Ανούσιας Έντασης και υπόκλισή του επί σκηνής. Η παρότρυνση της Φαίης «Σπάστε τα όλα!» λίγο πριν οι Κόρε. Ύδρο. βγουν στη σκηνή είχε ως έμμεση συνέπεια την παρέμβαση ασφαλιτικού διδύμου μετά φακού, που έκλεισε ένδοξα το φεστιβάλ που για δυο μέρες «αναποδογύρισε την Κέρκυρα» (Π.Ε. Δημητριάδης, σε πρόζα), καθώς το διήμερο γεγονός αποτέλεσε κατά τη γενική ομολογία όσων το παρακολούθησαν ό,τι σημαντικότερο έχει συμβεί στο χώρο της «ροκ» μουσικής στο νησί. Όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, διοργανωτές και φίλοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας σε super-trendy παραθαλάσσιο «κωλάδικο» (Σ. Χυτήρης) - χορηγό του φεστιβάλ. Και του χρόνου!

Το -ακρωτηριασμένο- set των Κόρε. Ύδρο.:
ΥΠΕΡΝΑΝΟΣ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΡΩΤΕΣ
ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΞΕΙΣ
ΝΥΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
ΚΑΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ
ΧΕΙΡΑΨΙΑ / GAY ANTHEM FOR THE NEW MILLENNIUM
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ

Το πλήρες line-up του φεστιβάλ:

Πρώτη μέρα

- Monika
- Defile des Ames
- Έλενα Μαλάμου

Δεύτερη μέρα

- Κόρε. Ύδρο.

- 2L8

- Electric Litany