Αρχείον νέων (325):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάιος 2007Σ' εσάς ανήκει κάθε γέλιο μ[ας] και δάκρυ: Σε καθεστώς συγκινησιακής έκρηξης έλαβε τέλος η μίνι περιοδεία των Κόρε. Ύδρο.
(09.05.2007 [νέα ενημέρωση: 21.06])
Ενώπιον του πιο ενθουσιώδους και εκδηλωτικού κοινού που είχαν συναντήσει ως τώρα έληξε το πυρετώδες συναυλιακό τετραήμερο των Κόρε. Ύδρο.. Τα πρωτοφανούς για το συγκρότημα συγκινησιακού εκτοπίσματος γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Κυριακή στο ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ του ΜΥΛΟΥ ήταν το επιστέγασμα μιας σειράς συγκυριών που καθιστά και επίσημα τη Θεσσαλονίκη -τόπο γέννησης των μισών τραγουδιών του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ και όχι μόνο- δεύτερη πατρίδα του κερκυραϊκού συγκροτήματος.
Η μίνι περιοδεία των Κόρε. Ύδρο. ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη από την Πάτρα, σε έναν χώρο (ΠΟΛΙΤΕΙΑ) που ξεχείλιζε από κόσμο (και πάθος), αλλά τελικά δεν επέτρεψε (ο χώρος) στο συγκρότημα την παρουσίαση ολόκληρου του set που είχε ετοιμάσει, καθώς λόγω «προχωρημένης» ώρας (01:00) έπρεπε να κλείσει (!). Την ψυχρολουσία της Κοζάνης, όπου οι Κόρε. Ύδρο. έπαιξαν σε έναν από τους ιδανικότερους συναυλιακούς χώρους (ΠΑΛΜΥΡΑ BE A-LIVE) μπροστά στο μικρότερο κοινό της ζωής τους (14+3 ηρωικά άτομα), αντιστάθμισε η ζεστασιά και η προσήλωση του τετραπλάσιου κοινού της Καβάλας στο ομορφότερο στέκι της πόλης (JAZZ ROCK CAFE), όπου οι Κόρε. Ύδρο. είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μεταξύ άλλων ξεχωριστών ανθρώπων και τον μικρότερο σε ηλικία φαν τους και να του αφιερώσουν (δύο φορές) το αγαπημένο του τραγούδι («Οι Εραστές του Τίποτα»). Τέλος, σε ένα ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ που μύριζε αγάπη εκτυλίχτηκαν μέσα στις δύο ώρες παρουσίας του συγκροτήματος στη σκηνή σκηνές απειροτέρου και από του GAGARIN κάλλους...
Τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν στην περιοδεία ήταν:

ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΧΕΙΡΑΨΙΑ / GAY ANTHEM FOR THE NEW MILLENNIUM
ΡΑΝΤΑΡ
ΠΕΡΙ ΠΑΘΟΥΣ '05
ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΡΩΤΕΣ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΚΑΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΩΡΙΣ
ΥΠΕΡΝΑΝΟΣ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ
Ο ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ
ΝΥΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ
ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΞΕΙΣ (The Magnetic Fields)
ΧΩΡΑΦΙΑ, ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ (Μ83)

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους. Α rivederci!

Φωτογραφικό αφιέρωμα - Video highlights:
Θεσσαλονίκη
Καβάλα
Κοζάνη
Πάτρα
[ένα πανόραμα]

Ο Τύπος έγραψε:
ATRAKTOS (Θεσ/νίκη)
MiC (Θεσ/νίκη)

Σημείωση: Οι ζωντανές εμφανίσεις των Κόρε. Ύδρο. στα πλαίσια της παρουσίασης της Φτηνής Ποπ για την Ελίτ και επιλογών από την προ αυτής δισκογραφία τους θα ολοκληρωθούν στις 22 Ιουνίου στην Αθήνα (Γιορτής της Μουσικής), λίγο πριν την απόσυρση του συγκροτήματος για τη δημιουργία του νέου του δίσκου.