Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάιος 2006

Για την ελίτ στην Πάτρα
(08.05.2006)
[Υπό τους ήχους του ανατριχιαστικού «Spring» των πατρινών Abbie Gale Χυδαίος Φρουρός αναφέρει:]
Παρά τον απρόσμενο βομβαρδισμό ενδιαφέροντος από τα τοπικά μέσα από την προηγούμενη ακόμα μέρα της έλευσής τους στην πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας (μάλλον «έγραψε» η αφίσα του Κων/νου), γεγονός που εξέπληξε τόσο τους ίδιους τους Κόρε. Ύδρο. όσο και τους διοργανωτές της συναυλίας (χαρακτηριστικό είναι ότι το συγκρότημα βρέθηκε στην ευτυχή θέση να απορρίψει playback εμφάνιση σε trash μεσημεριανή εκπομπή γνωστού πατρινού τηλεοπτικού σταθμού), πενιχρή (αν και, όπως μας είπαν [απλή παρηγοριά;], αυτό είναι το κοινό της Πάτρας) ήταν η προσέλευση του κοινού στη ζωντανή εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στο REC το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (05.05).
Το κερκυραϊκό συγκρότημα, μπροστά σε ένα καθηλωμένο από την αρχή μέχρι το τέλος κοινό 60 περίπου φανατικών και μη οπαδών του, επιδόθηκε σε ένα χωρίς διακοπή art-punk tour-de-force μιάμισης ώρας, που περιλάμβανε κατά σειρά τα τραγούδια:

ΥΠΕΡΝΑΝΟΣ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΡΩΤΕΣ
ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΞΕΙΣ
ΡΑΝΤΑΡ
ΠΕΡΙ ΠΑΘΟΥΣ '05
Ο ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΥΝΝΕΦΑ
Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕΔΩ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΩΡΙΣ
ΝΥΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΧΕΙΡΑΨΙΑ / GAY ANTHEM FOR THE NEW MILLENNIUM
ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ

Οι Κόρε. Ύδρο. ευχαριστούν εξαιρέτως τον Περικλή για όλα όσα έκανε γι' αυτούς το διήμερο της παραμονής τους στην Πάτρα (και όχι μόνο) και τον Άγγελο για τη συνεχή στήριξη και αγάπη. Επίσης, εναγκαλίζονται το Γιάννη, τον Ανδρέα, το Στράτο, το $ωμά (για πάντα θα ενώνουμε θρανία!) και την Ελένη, τον Τηλέμαχο, το Δημήτρη, το Γιώργο για την άψογη συνεργασία στον ήχο, τη Θεοδώρα, που τους έσωσε από τη διάλυση αμέσως μετά το πέρας της εμφάνισης, και τα υπόλοιπα παιδιά από την Πάτρα. Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε (για την «εκδίκηση») μετά το καλοκαίρι!

Διαβάστε την κριτική του Tranzistor.gr για την εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο.

[Λόγω της απουσίας από τη συναυλία των τριών βασικών εκπροσώπων της Ανούσιας Έντασης, Κωνσταντίνου Αμύγδαλου (Αγγλία - δουλειά), Γιώργου Αρβανιτάκη (Λέρος - στρατός) και Θανάση Δανίλη (Κέρκυρα - διάβασμα για εξετάσεις), το φωτογραφικό υλικό από την εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στην Πάτρα περιορίζεται σε αυτό που μας έστειλε καλός φίλος από το προσωπικό του αρχείο, ενώ σύντομα θα διατεθεί στο σχετικό τμήμα του site και οπτικοηχητικό ντοκουμέντο, όπως έξοχα «ετραβήχθη» με ξεχωριστή μητρική στοργή από την αγαπητή μας κυρία Μ. Διαμάντη.]