Αρχείον νέων (325):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάρτιος 2006

Prophet Eliet: Σύντομο ρεπορτάζ από το «κρυφό» gig των Κόρε. Ύδρο. στην Κέρκυρα
(13.03.2006)
Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την κυκλοφορία του επίσημου ντεμπούτου Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ (Wipe Out, 11.03.2003), πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο σε πριβέ κλίμα σε μια σοφίτα στην Κέρκυρα η εναρκτήρια εμφάνιση της επίδοξης «περιοδείας» Κέρκυρα, Πάτρα, Αθήνα / Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Παξοί (δίστιχο από το «Καμιά Χριστίνα») των Κόρε. Ύδρο.
Το κερκυραϊκό συγκρότημα παρουσίασε σε κοινό τεσσάρων εκλεκτών μελών του fan club του (Θανάσης, Μαργαρίτα, Δημήτρης, Κική), που δήλωσαν συμμετοχή μέσω του koreydro.gr, «σφιχτό set» μιας ώρας και ενός τετάρτου, αποτελούμενο από 16 τραγούδια από τους δύο επίσημους δίσκους του (10 από το δεύτερο και 6 από τον πρώτο), που πρόκειται να παρουσιάσει και την ερχόμενη Παρασκευή 17.03 στο Gagarin. «Όχι πια Έρωτες», «Τώρα που δεν Έχω Κανέναν», «Μη Με Ρωτάς», «Άλλη μια Νύχτα Σύγχυσης και Γέλιου», «Υπερνάνος» και «Μια Νέα Αρχή» έκλεψαν την παράσταση.
Οι Κόρε. Ύδρο. ευχαριστούν το Νίκο Βραχλιώτη και το studio ΗΧΩ στον Άγιο Ηλία Ποταμού Κέρκυρας για την πολύτιμη υποστήριξη.