Αρχείον νέων (325):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάιος 2003

Ζωντανή εμφάνιση-έκπληξη των Κόρε. Ύδρο.
(01.05.2003)
Παραβιάζοντας εν μέρει την ανακοίνωση της 04.04.03 οι Κόρε. Ύδρο. υπέκυψαν στον πειρασμό της πρόσκλησης του Μενέλαου Δημητριάδη και πραγματοποίησαν χτες το βράδυ ζωντανή εμφάνιση-έκπληξη στο rock πάρτυ που διοργάνωσε ο τελευταίος σε απόκρυφη ορεινή τοποθεσία στους Αγίους Δέκα Κέρκυρας, εκτελώντας ένα μικρό set τεσσάρων κομματιών μπροστά σε ένα ζεστό κοινό 80 περίπου ατόμων.
Κοντά στα γνωστά κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ «Όλες οι Μικρές Μου Λέξεις», «Νύχτες χωρίς Εσένα» και «Μη Με Ρωτάς» ακούστηκε και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Το Σπίτι», που γνώρισε ενθουσιώδη αποδοχή από το κοινό.
Η απουσία του Κωνσταντίνου, που την ώρα αυτή ταξίδευε για Αγγλία, είχε ως αποτέλεσμα τη μετακίνηση στα ντραμς του Γιώργου, που άφησε τη θέση του στην ηλεκτρική κιθάρα στο φίλο του συγκροτήματος Σπύρο Σπυράκο, με τον οποίο οι Κόρε. Ύδρο. είχαν ξανασυνεργαστεί σε ηχογραφήσεις του 1997, ενώ ο Αλέξανδρος ελλείψει χώρου για πιάνο «περιορίστηκε» στο μπάσο. Όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Παντελής πριν την απροσδόκητη κιθαρίστικη εκτέλεση του «Μη Με Ρωτάς», που έκλεισε το set, «Κόρε. Ύδρο. χωρίς πιάνο δε νοούνται, αλλά απόψε νοήθηκαν».
Και του χρόνου!