Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Ιούλιος 2007

«Τρέχα να προλάβεις το γράμμα!» (Τ.Α.): Χωρίς νέα ο Ιούλης στο koreydro.gr
(01.07.2007)
Η απουσία θα διαδεχτεί τη χλιαρότητα στο τμήμα των Νέων του koreydro.gr για το μήνα Ιούλη. Λόγοι 1) ψυχολογικοί αλλά και 2) σχετιζόμενοι με την παρουσία στην Κέρκυρα κατά το δεύτερο μισό του μήνα προσώπου που με διάφορους τρόπους μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Χυδαίων Φρουρών το τελευταίο τετράμηνο και σχετίζεται απόλυτα με την πρώτη αιτιολογία, οδηγούν αναγκαστικά στην εξ' ολοκλήρου απομάκρυνση των πάλαι ποτέ προστατευτικών της χυδαιότητας και του γέλιου πλασμάτων, που προσφέρουν ακούραστα εδώ και τέσσερα χρόνια τις λεξιλαγνικές και όχι μόνο υπηρεσίες τους στην επίσημη ιστοσελίδα του κερκυραϊκού συγκροτήματος, από τη μοναδική τους επίγεια αρμοδιότητα, τουλάχιστον για τον τρέχοντα μήνα.
Οι δημιουργικές δραστηριότητες των Κόρε. Ύδρο. μέσα στον Ιούλη δεν θα ανασταλούν, αλλά θα διεξάγονται κανονικά, χωρίς την ενεργό συμμετοχή του Π.Ε. Δημητριάδη, που (το τελευταίο τετράμηνο) ασχολείται αποκλειστικά με το γράμμα μέσα στην καρδιά του.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Σχετικό νέο:
Αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα των Κόρε. Ύδρο.: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξανδρος Μακρής (15.07.2004)