Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Φεβρουάριος 2005

Επισπεύδεται η ηχογράφηση - μάλλον επιβραδύνεται η κυκλοφορία του νέου δίσκου
(28.02.2005)
Μετά από καταιγίδα νέων απρόβλεπτων εξελίξεων οι Κόρε. Ύδρο. αναγκάζονται να επισπεύσουν κατά ένα μήνα την προγραμματισμένη για τα μέσα Μαΐου έναρξη των ηχογραφήσεων του δεύτερου δίσκου τους, συρρικνώνοντας παράλληλα το χρόνο της διάρκειάς τους. Σύμφωνα με το νέο προγραμματισμό, οι ηχογραφήσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο ανακαινιζόμενο studio του συγκροτήματος στα Πικουλάτικα Κέρκυρας, θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, με προοπτική να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Ιουνίου, καθώς ο Αλέξανδρος Μακρής, λόγω προσωπικών του υποθέσεων, δε θα βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η μίξη και το mastering του δίσκου λογικά θα πραγματοποιηθούν εκτός Ελλάδας.
Παρά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα της Ανάγκης αλλά και την απογοητευτική εμπορική αποδοχή του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, αντιστρόφως ανάλογη με την καλλιτεχνική του αναγνώριση, οι Κόρε. Ύδρο., σύμφωνα με τον frontman Π. Ε. Δημητριάδη, δεν καταθέτουν τα όπλα και δεν κάνουν εκπτώσεις και συμβιβασμούς σε κανέναν τομέα της δραστηριότητάς τους. Τα στενά χρονικά περιθώρια δεν πτοούν το σκληρά εργατικό συγκρότημα, που εδώ και χρόνια έχει ανοίξει μέτωπο με την προχειρότητα και την ευκολία. Εξάλλου, μια περεταίρω καθυστέρηση της κυκλοφορίας του δίσκου κρίνεται από τα μέλη του κερκυραϊκού συγκροτήματος προτιμότερη από την παραμικρή καλλιτεχνική υποχώρηση, επιλογή που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τη σημαντικότητα του νέου υλικού.