Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

2013

Ανασκόπηση 2013: Οι διακρίσεις μας
(30.12.2013, τελευταία ενημέρωση: 11.03.2014)

AVOPOLIS: Τα τραγούδια της χρονιάς


AVOPOLIS
: Οι ελληνικοί δίσκοι της χρονιάς


POPAGANDA
: Τα ελληνικά τραγούδια της χρονιάς


ONEMAN
: Οι δίσκοι της χρονιάς


AGAINST THE SILENCE
: Οι δίσκοι της χρονιάς

Δείτε επίσης:



Δίσκος του μήνα στο SONIK οι Απλές Ασκήσεις
(03.07.2013)

Όλα τα δημοσιεύματα σχετικά με τους ΚΥ που πέφτουν στην αντίληψή μας αρχειοθετούνται εδώ. Λόγω του μεγάλου όγκου τους, παράλληλη ενημέρωση από τα νέα του site υπάρχει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.



«2 κιλά 3 [ευρώ]»: Στο στόμα του Γαύρου ο Π.Ε. Δημητριάδης / Το ντεμπούτο του Μάριου Πλασκασοβίτη στο Lifestyle
(18.06.2013)
Με αφορμή τη φανταστική συνέντευξη του Π.Ε. Δημητριάδη στον Χρήστο Χωμενίδη, όπου ο συγγραφέας βάζει στο στόμα του frontman των ΚΥ -μεταξύ άλλων ανακριβειών- ότι γνωρίζει τα ονόματα όλων των ποδοσφαιριστών Α' και Β' Εθνικής, η εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ πήρε τηλέφωνο τον γνωστό για τα πράσινα αισθήματά του διασκεδαστή και του ζήτησε το λόγο. Αυτός «εγκλωβίστηκε» και η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο ένθετο της κόκκινης εφημερίδας lifestyle περιοδικό Freddo της προηγούμενης Κυριακής. Και εμείς, με ευχαριστίες στη... Χ.Γ., την αναδημοσιεύουμε εδώ.
Εξάλλου, το βάπτισμα του πυρός στο Lifestyle πήρε ο κιθαρίστας των ΚΥ, κατά κόσμον πιανίστας, Μάριο Πλασκασοβίτης, μιλώντας (σοφά) στο Rocking.gr.


ΚΥ @ Six D.O.G.S.: Όλη η αλήθεια
(15.06.2013, τελευταία ενημέρωση: 26.06)


Ακούστηκαν:

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΣΥΝΝΕΦΑ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΜΑΣ) ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΠΕΡΙ ΠΑΘΟΥΣ '05
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΚΑΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ
ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Τ' ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΕΩΣ
Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
1.000.000 ΧΕΙΜΩΝΕΣ
ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ
ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ
Η ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΧΕΙΡΑΨΙΑ / GAY ANTHEM FOR THE NEW MILLENNIUM
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ [κατά μαζική απαίτηση του κοινού]

Γράφτηκαν:

Τα γραπτά μένουν...
LiFO.gr

[ πλήρης κάλυψη ]



Φώντας Τρούσας και Μάκης Μηλάτος για τις Απλές Ασκήσεις, Χρήστος Χωμενίδης για τον Π.Ε. Δημητριάδη
(30.05.2013)
Διαβάστε τις κριτικές των Φώντα Τρούσα (ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ) και Μάκη Μηλάτου (ATHENS VOICE) για τον νέο δίσκο των Κόρε. Ύδρο., μεταξύ άλλων, εδώ, καθώς και το κείμενο ρεαλιστικής μυθοπλασίας του πολύ (ευφάνταστου) Χρήστου Χωμενίδη (LiFO) για τον Π.Ε. Δημητριάδη, μεταξύ άλλων, εδώ.


ΚΥ @ Gagarin: Πώς έκλεισε ο κύκλος
(27.05.2013, τελευταία ενημέρωση: 17.06)

Ακούστηκαν:

ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ
ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΧΩΡΙΣΤΟΣ ΒΙΟΣ
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΜΑΣ) ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΠΕΡΙ ΠΑΘΟΥΣ '05
ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
ΠΡΩΙΝΗ ΔΙΕΡΩΤΗΣΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ)
ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ
Τ' ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΕΩΣ
ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ
ΥΠΕΡΝΑΝΟΣ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΡΩΤΕΣ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΚΑΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
(ΕΝΑΣ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ
1.000.000 ΧΕΙΜΩΝΕΣ
ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΧΕΙΡΑΨΙΑ / GAY ANTHEM FOR THE NEW MILLENNIUM
ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ
Η ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ

Γράφτηκαν:

mix grill (23)
LiFO (23)
Τα Νέα του Βελγίου (21)
Τα γραπτά μένουν... (21)
MiC (21)
avopolis (21)
πέτα τον Αετό σου... (20)
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (20)
Ας μην το κάνουμε θέμα. (20)
NO14ME (20)
MusicP@per (20)
monikamusic.gr (20)
jumping fish (20)
e-tetRadio
(20)
click@Life
(20)
one will burn music (19)
GoSHEEP.gr (19)
Dear All, I've got some news (19)

[ τα πάντα όλα ]



Στο δρόμο για το Gagarin
(16.05.2013)
Συνεντεύξεις Π.Ε. Δημητριάδη:

AVOPOLIS
MiC
K


Κριτικές κ.ά.:

dart
Το Κουλούρι
LiFO.gr
MusicP@per

LiFO.gr
Φιξ Καρέ
ΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ

Για περισσότερα δημοσιεύματα σχετικά με το αγαπημένο σας συγκρότημα, πατήστε εδώ!



Παντρεύτηκε ο μαέστρος Βαγγέλης Νινίκας!
(11.05.2013)
Σε μια σεμνή τελετή που έγινε την Πέμπτη στο δημαρχείο Χαλανδρίου με την παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων, ο μαέστρος Βαγγέλης Νινίκας και η εκλεκτή της καρδιάς του, δικαστική λειτουργός Λία Γάκη, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, έπειτα από πέντε χρόνια κοινού βίου, με τον Βαγγέλη Νινίκα να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του και να αστειεύεται με όλους τους καλεσμένους. Κουμπάρα ήταν η Αννίτα Πάνια, που δέχτηκε με χαρά την πρόταση που της έκανε ο φίλος της και μαέστρος των εκπομπών της, με τον οποίο έχουν περάσει πολλά χρόνια μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Πηγή: vipnews.gr

Όλα τα δημοσιεύματα σχετικά με τους ΚΥ που πέφτουν στην αντίληψή μας αρχειοθετούνται εδώ. Λόγω του μεγάλου όγκου τους, παράλληλη ενημέρωση από τα νέα του site θα υπάρχει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.



Οι πρώτες κριτικές
(07.05.2013)
Σίγουρα άλλ' είν' η ψωλή του ναύτη κι άλλη του καντηλαναύτη, αλλά αυτές είναι οι πρώτες κριτικές που γράφτηκαν στο ίντερνετ για τον καινούριο δίσκο των ΚΥ:
AVOPOLIS
LiFO.gr
ONE WILL BURN MUSIC

Όλα τα δημοσιεύματα σχετικά με τους ΚΥ που πέφτουν στην αντίληψή μας αρχειοθετούνται εδώ. Λόγω του μεγάλου όγκου τους, παράλληλη ενημέρωση από τα νέα του site θα υπάρχει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.



Περί αφίσας (για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους)
(27.04.2013)
Η επίσημη αφίσα του live μας στο Gagarin στις 18 Μαΐου είναι αυτή. Την αφίσα αυτή τη φτιάξαμε εμείς, με βαριά καρδιά. Όπως εμείς φτιάξαμε και την «ανεπίσημη» (με την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύει επισήμως όλους τους εμπλεκόμενους στην επικείμενη ζωντανή μας εμφάνιση), που προηγήθηκε ως πρότασή μας, εστάλη χτες το βράδυ ως δώρο (μαζί με ένα τραγούδι από τον καινούριο μας δίσκο) αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα στο φαν κλαμπ μας μέλη τιτλοφορούμενη εύγλωττα ως «Το απαγορευμένο poster της κατοχής» και διέρρευσε το μεσημέρι προκαλώντας μια απίστευτης έκτασης (για τα δικά μας δεδομένα) δίκη προθέσεων στα σόσιαλ μήντια. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε ή υβρίσουμε, όπως σχολιάστηκε από κάποιους, κανένα πρόσωπο, στο οποίο πιθανώς παραπέμπει· απεναντίας το τιμούμε ως σύμβολο μιας ηρωικής απέναντι στη βία πράξης, όπως αυτή που εικονίζεται στη φωτογραφία της αφίσας. Αυτά από μας, για να κλείσει το θέμα.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση των Κόρε. Ύδρο.



29 Απριλίου ο νέος δίσκος των ΚΥ
(19.04.2013)
Ένας Σέρβος σπουδαστής, ονόματι Πέτρος Ρέστοβιτς από το Βελιγράδι, άθεος και αβάπτιστος μέχρι τα 19 του χρόνια, βρήκε την πίστη και ζήτησε να βαπτιστεί στο μοναστήρι του Χιλανδαρίου. Καθώς γινόταν το μυστήριο του βαπτίσματος, κάποιος φίλος του τράβηξε μια φωτογραφία. Την ώρα που φωτογράφιζε, επέτρεψε ο Θεός να φανεί κάτι από την αόρατη χάρη του μυστηρίου του βαπτίσματος. Αυτό φάνηκε όταν εκτυπώθηκαν οι φωτογραφίες. Όλοι παρετήρησαν με κατάπληξη και ιερό δέος ότι στο κεφάλι του νεοφωτίστου καθόταν ένα λευκό περιστέρι! Η συγκίνηση του ιδίου μόλις είδε τη φωτογραφία ήταν απερίγραπτη. Το γεγονός αυτό συνέβη το 1980 στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου, του Αγίου Ορους.
Με αφορμή άλλα γεγονότα υπαρξιακής τάξεως, οι Κόρε. Ύδρο. έγραψαν τα τραγούδια που περιέχονται στον 4ο δίσκο τους, με τον εύγλωττο τίτλο Απλές Ασκήσεις στον Υπαρξισμό. Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν ζωντανά στο νέο στούντιο του συγκροτήματος στην Κέρκυρα, μέσα στο κλίμα της γενικότερης κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας.
Ο δίσκος κυκλοφορεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου από την  Inner Ear.

> ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ


Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 19o στάδιο: (un)mastered by...
(16.03.2013)

 









Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 18o στάδιο: Π+Μ = Κ+Μ
(23.02.2013)








ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: £ 1.384.833.349.455,66 ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΛΛΗΝΟΫΟΡΚΕΖΟΣ "ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕ. ΥΔΡΟ.! ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
(05.02.2013)
Το αστρονομικό ποσό του 1.384.833.349.455,66 αγγλικών λιρών διεκδικεί από τους Κόρε. Ύδρο. ελληνοβρετανός «Μπρούκλης», που εμφανίστηκε προ έτους ως ετεροθαλής αδερφός του ιδιοκτήτη της Inner Ear Π.Π. εξαπατώντας το κερκυραϊκό συγκρότημα να υπογράψει διορθωτικό συμβόλαιο με την εταιρεία με ουσιαστικό αντάλλαγμα μικροποσότητα βρετανικού... προσανάμματος!
Ο... «Μπρούκλης» απατεώνας ονόματι Benjamin-David (Βενιαμίν-Δαβίδ) Κόλλας, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της μικροϋλοτομίας στην περιφέρεια του Yorkshire και αντλεί την καταγωγή του από την ευρύτερη περιοχή της Τσαμουριάς, παρουσίασε στους εκπροσώπους του συγκροτήματος πλάνο εξόδου από την οικονομική κρίση μέσω «πυραμίδας» επενδύσεων σε βρετανικό προσάναμμα, που αποσκοπούσε στη δημιουργία δικτύου καταναλωτών στην Ελλάδα, με αφετηρία την Κέρκυρα και προωθητικό εφαλτήριο την κυκλοφορία του νέου δίσκου του δημοφιλούς συγκροτήματος.
Οι έντονες επιφυλάξεις του Αλέξανδρου Μακρή εκάμφθησαν τελικώς από τον ενθουσιασμό του Π.Ε. Δημητριάδη, και το συγκρότημα ενέδωσε στο ντηλ υπογράφοντας τη σύμβαση, που προέβλεπε παράδοση του δίσκου αυστηρώς μέσα σε ένα χρόνο από την ημερομηνία υπογραφής (01.02.2012). Καθώς το συγκρότημα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στη συμβατική του υποχρέωση, καλείται τώρα να αποζημιώσει τον επιχειρηματία με το προαναφερθέν αστρονομικό ποσό, που αντιστοιχεί στα διατεινόμενα προβλεπόμενα διαφυγόντα κέρδη της Βασιλικής Τραπέζης, που παρουσιαζόταν ως δικαιούχος σε σελίδα του συμφωνητικού που είχε... κολλήσει με την προηγούμενη με ρητίνη από το προσάναμμα.
Η ηχογράφηση, καίτοι προβλέφθηκε ότι θα έπρεπε να διενεργηθεί εντός ενός έτους από τη δημοσίευση της σύμβασης, χωρίς δυνατότητα παρατάσεως εφάπαξ ή αλληλοδιαδόχως, παρά ταύτα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στη σύμβαση ορίζεται ρητά ότι μετά το πέρας της ηχογράφησης, η Βασιλική Τράπεζα θα πρέπει να καταβάλει το -σε εκάστη των 280.000 μετοχών της- αναλογούν, επιπλέον του προκαταβληθέντος ποσού, υπόλοιπο του προϊόντος της ειδικής εκκαθάρισης, με παράλληλη παράδοση του τίτλου της μετοχής προς ακύρωση. Η τράπεζα διατείνεται ότι η ειδική εκκαθάριση ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 και ότι το αποτέλεσμά της όχι μόνο δεν κάλυψε τις προκαταβληθείσες 150 αγγλικές λίρες ανά μετοχή, αλλά άφησε και υψηλό «άνοιγμα» σε βάρος της. Ισχυρίζεται ακόμη ότι, μετά την αθέτηση του επίμαχου όρου από την πλευρά των ΚΥ, όλες οι μετοχές της ακυρώθηκαν.
Όπως δήλωσε χθες ο δικηγόρος της τράπεζας, με την υπ' αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λονδίνου που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Μακρή και η εταιρεία "Travel Union" κατά της Βασιλικής Τραπέζης, αναγνωρίζεται ότι οι μετοχές δεν ακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον σε χρεωστικό ομόλογο και επιπλέον ότι οι μέτοχοι δεν ζητούν το ενεργητικό των μετοχών αυτών, δηλαδή την αξία τους, αλλά το παθητικό υπέρ των μετόχων.
Σύμφωνα με τον δημοσιευθέντα ισολογισμό της τράπεζας κατά το έτος 2012, το παθητικό της ανερχόταν στο ποσό των 83.451.093,90 χρυσών αγγλικών λιρών, ποσό το οποίο θα τοκιζόταν με σταθερό επιτόκιο 7% ετησίως, έως ότου οι μέτοχοι εμφανίσουν τις μετοχές τους στην τράπεζα και εισπράξουν την αξία τους από αυτή, μετά την περάτωση της ηχογράφησης. Το βρετανικό δικαστήριο με την απόφασή του όχι μόνο αναγνωρίζει ότι οι μετοχές αυτές έχουν αξία αλλά διατάσσει και τους ΚΥ να δώσουν αναλυτικά στοιχεία για την πορεία της παραγωγής αλλά και για το πού διατέθηκαν οι μέχρι σήμερα διακινηθείσες ποσότητες του προσανάμματος!
Οι Κόρε. Ύδρο. πρόκειται να προσφύγουν στην ελληνική δικαιοσύνη.

Πηγή: makeleio.gr



Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 17o στάδιο: ...μέσα στα Χριστούγεννα
(07.01.2013)








Π.Ε. Δημητριάδης: Οι δίσκοι του 2012 που άκουσε με μεγαλύτερη χαρά μέσα στο 2012
(04.01.2013)

01. BARONESS - Yellow & Green
02. BILL FAY - Life Is People
03. TWIN SHADOW - Confess
04. THE FLAMING LIPS - The Flaming Lips and Heady Fwends
05. FRANK OCEAN - channel ORANGE
06. FIRST AID KIT - The Lion's Roar
07. DRUDKH - Eternal Turn of the Wheel
08. MIGUEL - Kaleidoscope Dream
09. ASH BORER - Cold of Ages
10. DIIV - Oshin

11. CLOUD NOTHINGS - Attack on Memory
12. ARIEL PINK'S HAUNTED GRAFFITI - Mature Themes
13. THE SHINS - Port of Morrow
14. JESSIE WARE - Devotion
15. CHROMATICS - Kill for Love
16. LAMBCHOP - Mr. M
17. CHAIRLIFT - Something
18. ROYAL HEADACHE - LP
19. GRIMES - Visions
20. CULT OF YOUTH - Love Will Prevail

21. TY SEGALL BAND - Slaughterhouse
22. ANHEDONIST - Netherwards
23. PASSION PIT - Gossamer
24. JOHN TALABOT - fin
25. SLEIGH BELLS - Reign of Terror
26. SAINT VITUS - Lillie: F-65
27. VOICES FROM THE LAKE - Voices From The Lake
28. DEATH GRIPS - The Money Store
29. DEADFILE - Deadfile
30. REVENGE - Scum.Collapse.Eradication

Σχετικά νέα:
Π.Ε. Δημητριάδης: Οι δίσκοι του 2011 που άκουσε με μεγαλύτερη χαρά μέσα στο 2011 (02.01.2012)