Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Αύγουστος 2010

«Παιδιά, πάλε βίντεο κλιπ κάνετε; Το ξεφτελίσατε» (Ε. Φαναριώτη, 1996)1 / «Έχω πάει πολλά νησιά» (Ε. Μαγιολαδίτη, 1999)2 / «"Και τραβάει, και τραβάει..."» (Brother Walter, 1964)3: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των δύο επόμενων βίντεο κλιπ των ΚΥ!
(16.08.2010)
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα δύο επόμενα βίντεο κλιπ των Κόρε. Ύδρο. σε σκηνοθεσία Κων/νου Αμύγδαλου.
Το βιντεογραφικό επιτελείο της Ανούσιας Έντασης, υπό την καθοδήγηση αυτή τη φορά του Προέδρου της, συνέλεξε εφτάωρο footage από πολλά διαφορετικά ...νησιά (Κέρκυρα, Χίο, Λέσβο, Αίγιο, Αλεύκι, Παξούς, Αντιπάξους...), το οποίο σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί για τα δύο (μη σας πούμε και τρία) επόμενα βίντεο κλιπ για τον τελευταίο δίσκο των ΚΥ. Το πρώτο εξ αυτών θα είναι, σύμφωνα με το αισιόδοξο πλάνο, για το τραγούδι «Π+Μ = Κ-Μ» και θα κυκλοφορήσει κατά μήνα Δεκέμβρη, ενώ το δεύτερο, για το τραγούδι «Το Τελευταίο (Μας) Καλοκαίρι» (συνεχόμενο του προηγουμένου στο δίσκο), που ήταν και η αφορμή για την υπέρογκη αυγουστιάτικη κινηματογράφηση, και θα κυκλοφορήσει στου Αυγούστου (2011) τη φωτοχυσία, σε μια απέλπιδα προσπάθεια ο περιέχων αυτό δίσκος να ξεπεράσει τα 800 αντίτυπα μέχρι το τέλος του κόσμου (κατά μήνα Δεκέμβρη 2012). Στα highlights, τραγικό καυτό τετ-α-τετ του σκηνοθέτη με τον μέντορα και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του, Γιώργο Αρβανιτάκη, το «καινούριο» αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Μίαρη των Electric Litany, ο Π.Ε. Δημητριάδης στο port-baggage του εν λόγω αυτοκινήτου, ο ίδιος εσταυρωμένος και επιλεγμένο ass-and-tits. Να ανυπομονείτε!

1 Κόρε. Ύδρο., «Παιδιά / VHF»
2 ιδιωτική ηχογράφηση-συνέντευξη στον Π.Ε. Δημητριάδη
3 Steve Reich, "It's Gonna Rain"


Ο Πάντα Ελεήμων Δημητριάδης εκπροσωπεί την Κέρκυρα στον καλοκαιρινό οδηγό τση ATHENS VOICE (και η βεντέτα με τσι διορθώτριες συνεχίζεται)
(05.08.2010)
Το «μέλος του συγκροτήματος Κόρε Ύδρο» «Παντελής Ε. Δημητριάδης» προσεκλήθη τιμητικώς από την εφημερίδα ATHENS VOICE να γράψει ένα κείμενο για την Κέρκυρα. Το «μέλος» απεδέχθη την πρόταση και έστειλε στην εφημερίδα το πεζό ποίημα «Κέρκυρα», που είχε ήδη ξεκινήσει να γράφει και ολοκλήρωσε με αυτή την αφορμή, με την παράκληση να μη γίνει καμία διόρθωση. Η παράκληση δεν εισηκούσθη και το κείμενο δημοσιεύτηκε με τις... απαραίητες διορθώεις (ήλιο αντί του ορθού Ήλιο, στον γκιόνη και στον τζίτζικα αντί του ορθού στο γκιόνη και στο τζίτζικα, τον Μαύρο Γάτο αντί του ορθού το Μαύρο Γάτο, τον Δεκαπενταύγουστο αντί του ορθού το Δεκαπενταύγουστο, από κει αντί του ορθού από 'κεί, Αϊ-Σπυρίδωνα αντί του ορθού Άι-Σπυρίδωνα, κυρ-Σπύρου αντί του ορθού κυ-Σπύρου) στην καλοκαιρινή έκδοση ATHENS VOICE Summer Guide 2010 (σελ. 86) [με ευχαριστίες στην Αναστασία, που μας το σκάναρε και μας τό 'στειλε].