Αρχείον νέων (323):

On this day...:

3 years ago...

5 years ago...

7 years ago...
Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 14ο στάδιο: ...ανάστροφα θα παίξει το τραγούδι
(20.11.2012)

Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Μάρτιος 2010

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός: Ξημερώματα Μ. Παρασκευής στον αέρα το νέο βίντεο κλιπ των ΚΥ!
(31.03.2010)
Ολοκληρώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα από το βιντεογραφικό επιτελείο της Ανούσιας Έντασης το βίντεο κλιπ του «Χωρίς Επίκληση». Το βίντεο, που μεταξύ άλλων ανατριχιαστικών παρουσιάζει και μια ΑΝΤΡΙΚΗ χορογραφία που θα συζητηθεί, θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε από το koreydro.gr από τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Παρασκευής, άμα τη αφίξει του καλλιτεχνικού μας διευθυντή για τον Επιτάφιο τση Μητροπόλεως. Να ανυπομονείτε!


«Αγάπη παρανοϊκή, έρωτας δίχως λογική, ανεπανάληπτη η κάθε μας στιγμή» (Πασχάλης, 1993): Ξανά στη σκηνή (του GAGARIN) οι Κόρε. Ύδρο.
(12.03.2010)
Δυόμισι ολόκληρα χρόνια μετά την ψυχοβγαλτικά αψυχολόγητη τελευταία τους ζωντανή εμφάνιση και αφού μεσολάβησε ένα πρωτοφανές «ντόμινο» αποχωρήσεων και η κυκλοφορία ενός δίσκου που φιλοδόξησε υποσυνείδητα να διχάσει, αφήνοντας όμως τους δημιουργούς του με τη γλυκιά γεύση της πιο ολοκληρωμένης κατάθεσής τους μέχρι στιγμής, οι Κόρε. Ύδρο., μετά από απεγνωσμένες εκκλήσεις εξωτερικών αλλά και εσωτερικών φωνών, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο συναυλιακό παρκέ, και μάλιστα στο χώρο (GAGARIN 205) με τον οποίο έχουν συνδέσει το σχετικό όνομά τους, για μία και μοναδική εμφάνιση.
Το ψυχαναγκαστικού προφίλ και μανιοκαταθλιπτικού ανφάς ερωτικοθρησκευτικό κερκυραϊκό πρότζεκτ του δημιουργικού διδύμου Δημητριάδη-Μακρή θα πλαισιωθεί αυτή τη φορά από μια ομάδα 12 επίλεκτων μουσικών ποικίλων ηλικιών και αισθητικών καταβολών, που κλήθηκαν να συντονιστούν στο καλλιτεχνικό και φιλοσοφικό όραμα (όλης) της αλήθειας για τα παιδιά του '78, το οποίο θα υπηρετηθεί εξάλλου και από επιλεγμένες συνθέσεις από την προ-αληθείας δισκογραφία του συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων και κάποιες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ ζωντανά. Η αυτοψία της τελικής κατάληξης του παρανοϊκού εγχειρήματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαΐου, εκεί που ερωτευτήκαμε.
Πριν τους Κόρε. Ύδρο., το ισχυρών δεσμών με αυτούς κερκυραϊκοτεξανοντεβονικό (με έδρα το Λονδίνο) συγκρότημα των Electric Litany θα παρουσιάσει το θυελλώδες ντεμπούτο του How to Be a Child and Win the War, στην κεντρική εμφάνιση- κλείσιμο της περιοδείας του στην Ελλάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες εν ευθέτω χρόνω.

Σχετικά νέα:
Μια ζωή στη Λιοσίων 205 με τους Κόρε. Ύδρο. (10.03.2010)
Έρχεται θύελλα (αντιδράσεων): Στα σκαριά το νέο «ζωντανό» όχημα των Κόρε. Ύδρο.! (08.02.2010)


Μια ζωή στη Λιοσίων 205 με τους Κόρε. Ύδρο.
(10.03.2010)
Έρχεται 14 Μαΐου. Λεπτομέρειες σύντομα.


Κι ο π_____ς μου στη μέση: Ο Π.Ε. Δημητριάδης γράφει για το «δίσκο που άλλαξε τη ζωή του» στο SONIK
(02.03.2010)
Διαβάστε το κείμενο του Π.Ε. Δημητριάδη για το «δίσκο που άλλαξε τη ζωή του» από την τελευταία σελίδα του αποκλειστικά ελληνικής θεματολογίας τεύχους #55 (THE GREEK ISSUE) του περιοδικού SONIK. [Στη συνοδευτική φωτογραφία (δείτε τήν γενναία εδώ) ο Μπαντελής με τον πάππου του, Τ. Αγάθο, στη μέση.]