Αρχείον νέων (323):

On this day...:

3 years ago...

5 years ago...

7 years ago...
Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 7ο στάδιο: ...[toustixus]
(29.07.2012)Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Οκτώβριος 2008

Ευλογημένος ο ερχόμενος δίσκος [ή Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 11]
(02.10.2008)
Σε προχωρημένο αλλά μακριά ακόμα από το τελικό στάδιο βρίσκονται οι ηχογραφήσεις του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., που για άλλη μια φορά παίρνουν διαστάσεις μαρτυρίου για το πυρηνικό δίδυμο Δημητριάδη-Μακρή. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το άντρο της Μητανιόλας, η δυσκαμψία έγκειται στο ότι τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου βασίζονται σε προηγουμένως μη περιγραφείσες εξωσωματικές εμπειρίες, ενώ ένα ολόκληρο τραγούδι με εύγλωττο τίτλο υπαγορεύτηκε από τον ίδιο τον Τρισκατάρατο (παρουσία του Κώστα Χαρδαβέλλα), κατά τη διάρκεια του ύπνου. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, ο «σταυρός του μαρτυρίου», που διανύει τον τέταρτο μήνα της πορείας προς το Γολγοθά (Βραχατίου Κορινθίας), πέρασε και από τον Καθεδρικό Ναό των Καθολικών της Κέρκυρας (Ντόμο), όπου occasione data ηχογραφήθηκε και το εκκλησιαστικό οργάνο (Πατέρα Μάριε, ευχαριστούμε!).
Να θυμίσουμε ότι για αυτό το δίσκο ο Κόρε. και ο Ύδρο. περιστοιχίζονται, εκτός από το εικαστικό/τεχνικό δίδυμο "Καραμπατζάκη"-Αμύγδαλου, το διοικητικό δίδυμο Μακρή(Δ.)-Ξαγοράρη και το επιτελικό δίδυμο Δανίλη-Άνθη(Β.), και από τον «λιλιπούτειο» ντράμερ Φοίβο Άνθη, ο οποίος προσελήφθη προσφάτως με σύμβαση, λόγω των εξωπραγματικών προσόντων του, απεριορίστου χρόνου. Αλλά και ηθικά από όλους εσάς.
Και γιατί εσείς το ζητήσατε και δε μπορούμε παρά να το δεχτούμε, πάρτε ένα ακόμα μωσαϊκό από τις «ηχογραφήσεις»!