Αρχείον νέων (323):

On this day...:

3 years ago...

5 years ago...

7 years ago...
Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 14ο στάδιο: ...ανάστροφα θα παίξει το τραγούδι
(20.11.2012)

Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Σεπτέμβριος 2008

Μια νέα 'ποχή Ανθ-ίζει στους Κόρε. Ύδρο.
(08.09.2008)
Ναι, καλά θ' ακούσετε: είναι 14άρων, δε μασάει, και είναι ο νέος ντράμερ των Κόρε. Ύδρο. (μετά την πρόσφατη «εξαφάνιση» του Α.Α.). Ο «μικρός» Φοίβος Άνθης (για πολύς «εμπειρογνώμονες», το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει το νησί τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο όργανο) έχει προσχωρήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με εκπληκτικά ήδη αποτελέσματα, στο δίδυμο Δημητριάδη-Μακρή(-Αρβανιτάκη-Αμύγδαλου/Δανίλη-Μακρή-Ξαγοράρη), για την ηχογράφηση του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο (σχετική ενημέρωση σύντομα).
«Θυμίζουμε» ότι από τις αρχές της χρονιάς αποχώρησε από τους Κόρε. Ύδρο. ο Σ.Σ. (2005) και «εξαφανίστηκαν» οι Ν.Β. (2005) και Α.Α. (2004), ενώ έφυγε από την Κέρκυρα λόγω ολοκλήρωσης του μεταπτυχιακού του στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου ο «ζωντανός» μπασίστας Παναγιώτης Διαμάντης (2006), τον οποίο και ευχαριστούμε εξαιρέτως για την πολύπλευρη ανιδιοτελή προσφορά του στο συγκρότημα. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του (Πάρε τηλέφωνο, λεβεdιά, να τεγειώνει αυτή η 'στορία).