Αρχείον νέων (323):

On this day...:

3 years ago...

5 years ago...

7 years ago...
Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 14ο στάδιο: ...ανάστροφα θα παίξει το τραγούδι
(20.11.2012)

Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Οκτώβριος 2007

Η πορεία προς τον τρίτο δίσκο, μέρος 1: Tο «pro-demo 2007»
(21.10.2007)
Μετά την καθιερωμένη πλέον κρίση του «καλοκαιριού πριν το καλοκαίρι ηχογράφησης δίσκου» οι Κόρε. Ύδρο. επέστρεψαν στις προπαρασκευαστικές δραστηριότητες για την ηχογράφηση του τρίτου τους δίσκου. Τα 6,5 κομμάτια που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής και προορίζονται για το νέο δίσκο, ηχογραφημένα στο studio της Ανούσιας Έντασης στα Πικουλάτικα (τα 4,5 σε πολύ πρώιμο ενορχηστρωτικό στάδιο), συμπεριλήφθηκαν κατά την παραδοσιακή τακτική του συγκροτήματος στο «pro-demo 2007», που βρίσκεται στα χέρια των μελών του συγκροτήματος από τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Οι Κόρε. Ύδρο. είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό (με ελληνικό αλλά και ιταλικό(!) στίχο) από το καλοκαίρι του 2006, ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι ηχογραφήσεις του δίσκου θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2008, αμέσως μετά την οριστική επάνοδο στην Κέρκυρα του Αλέξανδρου Μακρή, όπου για δεύτερο συναπτό έτος θα διαχειμάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτή τη φορά με την παρουσία του Π.Ε. Δημητριάδη αισθητή γύρω του (σύμφωνα με πληροφορίες, οι στυλοβάτες της «νέας 'ποχής» των Κόρε. Ύδρο. (2001-), που από τα μέσα Νοεμβρίου θα κατοικούν σε γειτονικές πόλεις, θα έχουν τακτικές καλλιτεχνικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ κατά την περίοδο των Γιορτών θα ενωθούν με το υπόλοιπο συγκρότημα, που θα δουλεύει παράλληλα στην Κέρκυρα). Στην επερχόμενη (2 Νοεμβρίου) και τελευταία για το 2007 εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στην Αθήνα (Gagarin 205) τη θέση του Αλέξανδρου θα καλύψει, όπως πάντα, η Μαρία.

Σχετικά νέα:
Τέλος στο θρίλερ της αναπλήρωσης: Γυναίκα στην «ηλεκτρική» καρέκλα των Κόρε. Ύδρο. (05.10.2006)
3 σε 1 (Ολοκληρώθηκε το «pro-demo 2004» - Το πρόγραμμα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς - Επιτέλους σε τηλεοπτικό «αέρα» το video-clip του «Η Καλοσύνη Σου») (23.09.2004)


Ανούσια Ένταση για όλους!
(06.10.2007)
Εκμεταλλευόμενος την απουσία του ισόβιου Προέδρου Ιέρρη Καββαδία λόγω της κατάταξής του στο ιταλικό ναυτικό, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007 ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ανούσιας Έντασης Κ.Υ. Αμύγδαλος συνεκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με σκοπό την άμεση διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Συμβουλίου. Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. με Πρόεδρο τον ίδιο συνέταξε άμεσα το νέο καταστατικό της εταιρείας με βασική αρχή την αποδέσμευσή της από την κηδεμονία των Κόρε. Ύδρο., οι οποίοι διατηρούσαν από το 2002 το προνόμιο της αποκλειστικής εκμετάλλευσης. Το επαναστατικό αυτό άρθρο-διακήρυξη καθιστά αυτόματα τη θρυλική εταιρεία «σπιτικών» παραγωγών για πρώτη φορά ανοιχτή στο ευρύ κοινό.
Ως βασική επιδίωξη της νέας Διοίκησης διατυπώθηκε το να διαδραματίσει η Ανούσια Ένταση ρυθμιστικό ρόλο στα επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας, με απώτερο στόχο τη μελλοντική της ανάδειξη σε νέα GIANT. Το μοναδικό προνόμιο που σύμφωνα με το νέο καταστατικό διατηρούν αποκλειστικά οι Κόρε. Ύδρο. είναι αυτό των παραγωγών ήχου, με ανοιχτή όμως την προοπτική να περάσει και αυτό στη διάθεση του ευρύτερου δισκογραφικού χώρου (εντός και εκτός Ελλάδας) αμέσως μετά την ηχογράφηση του τρίτου δίσκου του συγκροτήματος. [μετάβαση στην ΑνΟΥσΙΑ ΕντΑσΗ]

ΤΟ ΝΕΟ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κ.Υ. Αμύγδαλος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Π.Ε. Δημητριάδης

ΤΑΜΙΑΣ
Georges Arvanitakis (Karabaggio)

(ΜΕΙΖΟΝ) ΜΕΛΟΣ
Θανάσης «Παραγωγός» Δανίλης

(ΕΛΑΣΣΟΝ) ΜΕΛΟΣ
Sitoi Ganap

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Μπίλης Άνθης
Ρίτα Καλοδήμου