Αρχείον νέων (323):

On this day...:

3 years ago...

5 years ago...

7 years ago...
Η πορεία προς τον 4ο δίσκο, 16o στάδιο [τέλος 2ου μέρους]: ...πάνω στο καλοριφέρ
(17.12.2012)
Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Αύγουστος 2006

Οι Κόρε. Ύδρο. σήμερα (ξανά) στην ΕΡΑ Κέρκυρας (προαναγγελία) / [αναδρομικά:] Εκπλήξεις από το πουθενά στο ΜΕΛΩΔΙΑ
(03.08.2006)
Το koreydro.gr επιστρέφει νωχελικότερο μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του και σας ενημερώνει ότι σήμερα Πέμπτη 03.08 και ώρα 12-1 μ.μ. μέλη των Κόρε. Ύδρο. θα βρεθούν στο πάντα φιλόξενο studio της ΕΡΑ Κέρκυρας (99.3) για άλλη μια έκτακτη εκπομπή παρέα με το φίλο τους Σπύρο Χυτήρη. Εκπλήξεις πάντα μέσα στο πρόγραμμα.

Σχετικά (με εμφανίσεις των Κόρε. Ύδρο στην ΕΡΑ Κέρκυρας) νέα:
«Gay anthems» από τους Κόρε. Ύδρο. στο «Hytiris Sessions» (27.08.2005)
Οι Κόρε. Ύδρο. ζωντανά στην ΕΡΑ Κέρκυρας (προαναγγελία)
(24.08.2005)
Οι Κόρε. Ύδρο. στο Μαγικό Μείγμα
(05.09.2003)
Ο Σπύρος Χυτήρης παρουσιάζει το Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ (προαναγγελία)
(04.09.2003)


Αναδρομικά, σας γνωστοποιούμε ότι την περασμένη Παρασκευή 28.07 και ώρα 12-2 π.μ. οι Π.Ε. Δημητριάδης και Κων/νος Αμύγδαλος εμφανίστηκαν συμπτωματικά στην εορταστική τελευταία εκπομπή του Χρήστου Παπαμιχάλη πριν τις διακοπές του, στο ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 (το ραδιόφωνο που μας έκανε μάγκες και αντίστροφα), μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους Μαρία Παρούση (EMI, compiler, blogger) και Μ.Hulot (music journalist, blogger), ενώ το studio του σταθμού κόσμησαν επίσης οι άνευ μικροφώνου εκλεκτές παρουσίες του Παναγιώτη Κομπότη (EMI, underground hip-hop guru) και της Κων/νας Παρούση (αδερφή της Μαρίας, blogger). Μεταξύ των εκπλήξεων α) η πρώτη πανελλήνια μετάδοση της προσφάτως ηχογραφημένης νέας εκδοχής του «Όλες Οι Μικρές Μου Λέξεις» (κορεϋδριστί το «All My Little Words» των Magnetic Fields), όπως παρουσιάστηκε στις πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος, και β) η απαγγελία από τον Π.Ε. Δημητριάδη ενός νέου ποιήματός του με τον εύγλωττο τίτλο «Βηρυτός (Υπερνάνος Επανεπισκεφθείς)» υπό την υπόκρουση του «Brandenburg» του Beirut.